Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pomysłodawcę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję osobę do pomocy (pomysłodawcę), która pomożę w stworzeniu przyszłego serwera, sam zajmuję się techniczną stroną.Serwer medium lub easy.Pracę na vps (source). Kontakt pw na forum, więcej omówimy jak podam gg.

Opublikowano

Czyli rozumie że tobie brak wyobrazni? jesli tak to nie beirz sie nawet za robienie serwera

Co dwie głowy to nie jedna?Ty się pierw zabierz, za naukę poprawnej polszczyzny, bo nie wiem co ten post wnosi do tematu, niczym innym jak spam :)

Opublikowano

Napisałem do Pana wiadomość, ale nie raczy Pan odpisać, pewnie dlatego, że wspomniałem o wynagrodzeniu :D

Opublikowano

WTF :O wynagrodzenie za pomysły ?

@topic co do ogłoszenia neutral

Chodzi mi bardziej o zawarcie współpracy, przecież należałoby by się jakieś wynagrodzenie za godziny pracy spędzone przy serwerze, jak i 'używanie" mózgu :D

Opublikowano

Pomysłodawca = projekt racjonalizatorski.

(...)

projektem racjonalizatorskim możemy nazwać każdy pomysł lub rozwiązanie, niekoniecznie mające charakter techniczny, niezależnie od tego czego ono dotyczy. W praktyce wygląda to najczęściej tak, że o tym, co będzie zakwalifikowane jako projekt racjonalizatorski, decyduje przedsiębiorca lub specjalnie w tym celu powołana komisja. Warto przy okazji zwrócić uwagę, iż projekty racjonalizatorskie, jak się powszechnie przyjęło, nie muszą odnosić się tylko do technicznych rozwiązań, które najczęściej kojarzone są z przemysłem.(...)

Reasumując, za pomysł też należy się wynagrodzenie

Tutaj znajduje się pełna lektura, jeśli kogoś to interesuje

arijh2.jpg

Opublikowano

Jestem takiego zdania, że osoby takie jak GM, CM, Pomysłodawca powinny wykonywać obowiązki tej osoby totalnie za darmo. Traktować to jako wolontariat, ponieważ " właściciel " 

serwera daje im możliwość podszkolenia się w danej dziedzinie. Powodzenia w szukaniu takiej osoby :)

Opublikowano

Bo przejałem pw i już wybrałem, jedną osobę, co się z nią dogadałem, w ciagu godziny dostałem z 10 pw.Do zamknięcia.

Opublikowano

Jestem takiego zdania, że osoby takie jak GM, CM, Pomysłodawca powinny wykonywać obowiązki tej osoby totalnie za darmo. Traktować to jako wolontariat, ponieważ " właściciel " 

serwera daje im możliwość podszkolenia się w danej dziedzinie. Powodzenia w szukaniu takiej osoby :)

Pomyslodawca to nie jest czlowiek ktory wymysli przebieg 2-3 questow i drop z metinow :}

Caly schemat serwera, przebieg i rozwoj gospodarki dostosowany do tempa grywalnosci to kwestia tygodni :} Prawdziwy wizjonista powinien dostawac $$$

Na dodatek GM ktory realizuje zadania przez 8-10h dziennie ma sie angazowac za friko?

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...