Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2client.bin - gdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie mogę znaleźć żadnych działających multihacków do metina. Próbowałem zarówno kamermoda, jak i m2boba, jednak oba wymagają pliku metin2client.bin. Sprawdzałem wszędzie i nie mam takiego pliku. Gra uruchamia się z Metin2_Launch.exe, jednak żaden z ww programów go nie akceptuje. Co robić?

Opublikowano

Gram na PLu. W obu przypadkach występuję błąd, przy modzie "metin2client.bin not found, wrong metin2 directory!" a przy m2bobie wyskakuje okienko że muszę wybrać odpowiednią lokalizację, bo w folderze gdzie jest zainstalowany metin2 nie ma pliku .bin.

Opublikowano

Zidentyfikowałem inny problem, mianowicie brakuje mi pliku Metin2Mod_Launch.exe. Wypakowuję pliki jak Bóg przykazał do folderu z grą, jednak ów plik albo się w ogóle nie pojawia, albo znika. Jestem na Windows 10, ale wszystkie zabezpieczenia wyłączam na czas korzystania z moda.

Opublikowano

jesli nie masz anty wirusa zapewne masz wlaczony windows defender ktory usuwa ten plik wylacz go wypakuj plik i dodaj do wykluczone pliki badz lokalizacje powinno pomoc a ten 2 to pewnie problem ze zgodnosci wiec tak prawy przycisk myszy i problem ze zgodnoscia dalej sobie poradzisz

Opublikowano

Windows Defender wyłączony, spróbuję wypakować na drugim kompie i przenieść. Co do drugiego programu to nie był to problem ze zgodnością, cały czas błąd "brak metin2client.bin".

Opublikowano

to spatchuj metina na komputerze kolegi byc moze nie chce cie sie zaktulizowac do konca sam klient albo wyskakuje blad przy patchowaniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...