Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snorlax ツ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witajcie, otóż jakiś czas temu odkryłem pewną stronę z cheatami i jak zauważyłem one działają na

większości serwerów na których grałem.

Nie będę tutaj opisywał ich działania bo jest kilka rodzajów na stronie, każdy wybierze coś dla siebie.

lalaker1.net

Na stronie macie filmy instruktażowe do każdego cheata więc nie powinno być problemów z instalacją.

Mam nadzieje że pomogłem, powodzenia w cheatowaniu !

Z góry mówię że to nie jest żadna reklama, tylko chęć pomocy graczom w cheatowaniu ;)

Jeśli taka ilość cheatów działa na tylu serwerach to czemu tego nie udostępnić!

Opublikowano

Jakby ktoś się zastanawiał czy ta strona jest bezpieczna, to mogę odpowiedzieć, że jak narazie wygląda normalnie i znajdują się na niej cheaty typu PRO DMG, DMG Loader, które były udostępniane na mpc oraz multihack, fishbot i jakiś league id manager premium te 3 ostatnie, których tutaj akurat nie widziałem. Narazie nic nie ściągałem ze strony, poczekam na innego testera :P 

Opublikowano

Nie potrzebnie zakładałeś temat bo nic on nie wnosi hacki które są na tej stronie są już dawno udostępnione na mpcforum. @Marek69x strona jest bezpieczna jak i cheaty wiem bo gram na nich troche juz i konta całe

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

tyle ze one są pod dll gdzie aktualnie na większości serwerów nie będą działały z racji source :)) wiec przereklamowane a na dodatek to reklamujesz niezgodnie z regulaminem tego forum inne strony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...