Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta na FB - Pomoc

sebeek94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc potrzebuje pomocy / porady 
A wiec , moja kobieta zapomniala hasla do fb , nie ma dostepu do starego nr tele i do emailu  dry.png Skorzystalem z opcji " odzyskaj konto z pomoca znajomych " Niestety za 1 razem wybralem nie tych znajomych co trzeba ( jedna osoba nie korzysta juz z fb a druga poprostu nie chciala pomoc ) no i nie otrzymalem kodu do odzyskania konta . Teraz gdy proboje wybrac ponownie ta opcje , wyskakuje mi komunikat 
"Proces odzyskiwania tego konta już się rozpoczął. Wiadomość e-mail, którą wysłałeś(aś), zawiera potrzebne instrukcje. Przeczytaj ją. "

Czy ta opcja odzyskiwania konta została zablokowana calkowicie czy tylko na jakis czas ? Co w takiej sytuacji robic ? Tylko mi nie podawajcie linku do centrum pomocy bo przeczytalem juz chyba wszystko , ale nic na ten temat . Jakies propozycje ? 

Z góry dziekuje

P.S
Nie chce robic nowego konta, mojej dziewczynie zalezy na tym poniewaz w prv posiadasz cos bardzo waznego. Prosze o darowanie sobie glupich komentarzy. Pozdrawiam

Opublikowano

Najlepszym wyjściem będzie napisane do "Supportu" fb. Znajoma miała tak, że musiała rozpoznać znajomych na zdjęciach, a miała ich ponad 1,5tyś. Za długo to robiła i zablokowali jej dostęp całkowicie. Najlepiej napisać do FaceBooka i udowodnić im (Będą to chcieli), że to jest akurat jej konto i pewnie je odzyska. ;)

Opublikowano

Dobrze tylko jak znalezc ten support , bo szukalem pisalem i zero odezwu mozliwe ze do jakiegos fake napisalem :P Probowalem tez wyjasnic to wszystko z WP , gdyby udalo sie odzyskac e-mail , to bez problemu odzyskal bym konto na fb, tyle ze podali mi nr telefonu w celu weryfikacji i wgl nie mozna sie do nich dodzwonic... Zero sygnalu nic, automatycznie rozlacza

Opublikowano

Dobrze tylko jak znalezc ten support , bo szukalem pisalem i zero odezwu mozliwe ze do jakiegos fake napisalem :P Probowalem tez wyjasnic to wszystko z WP , gdyby udalo sie odzyskac e-mail , to bez problemu odzyskal bym konto na fb, tyle ze podali mi nr telefonu w celu weryfikacji i wgl nie mozna sie do nich dodzwonic... Zero sygnalu nic, automatycznie rozlacza

https://www.facebook.com/help/

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...