Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruhnadium (Bonus)

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi w tej instancji? Oglądałam filmiki na yt ale nie znalazłam żadnego z punktu widzenia barda a na tym mi najbardziej zależy. Wywnioskowałam z tych filmików tyle że w kole pojawia sie co jakiś czas boss a jak znika to trzeba bić któreś z mobków dookoła nas za wodą (która jest zabójcza), problem jednak polega na tym że nie do końca wiem kiedy użyć dispela za każdym razem jak u bossa pojawia się umiejętność z ikonką w której jest biceps?xD i czy na tych mobkach dookoła nas już nie trzeba używać dispela bo na jednym z filmów bard wgl nie usuwał tego bicepsa z mobków na platformach..

Opublikowano

Pomogłabym Ci, ale niestety gram klerykiem więc szczerze to nie zwracam uwagi na dispel :)

Ale doradzę Ci, zrób tak jak ja. Poszukaj pt z ts i oni Ci na 100% wszystko wytłumaczą co i jak.

Nie radzę robić tej insty pierwszy raz bez komunikacji głosowej. 

Opublikowano

Pomogłabym Ci, ale niestety gram klerykiem więc szczerze to nie zwracam uwagi na dispel :)

Ale doradzę Ci, zrób tak jak ja. Poszukaj pt z ts i oni Ci na 100% wszystko wytłumaczą co i jak.

Proszę Cię...

To się robi z randomami bez problemu :P

A atakować potworki każdy umie. 

Opublikowano

ok dzięki za rade :) mogłabyś mi jeszcze powiedzieć czym różni się bonus od normala i od harda?

Opublikowano

Bonus jest dużo łatwiejszy od normala, o hardzie nie wspominając. Na bonusie nawet jak wszyscy padną, to można spokojnie wstać przy obelisku i wrócić na instancjęxD

Na bonusie dostajesz buffka na hp, poza tym moby mniej biją, no i chyba mają mniej hp. Tylko, że na bonusie nie masz skrzyneczki z partem setu za grendal, więc jeśli nie ma nikogo z kluczem, to nie opłaca się iść na bonusa. Bonus to dobry trening przed normalem, żeby chociaż zobaczyć, jak ta instancja wygląda. No jak ktoś napisał, bonusa się robi z randomami, na normala i harda idzie się z ludźmi, którzy już mają jakiś set.

Opublikowano

Bonus jest dużo łatwiejszy od normala, o hardzie nie wspominając. Na bonusie nawet jak wszyscy padną, to można spokojnie wstać przy obelisku i wrócić na instancję xD

Na bonusie dostajesz buffka na hp, poza tym moby mniej biją, no i chyba mają mniej hp. Tylko, że na bonusie nie masz skrzyneczki z partem setu za grendal, więc jeśli nie ma nikogo z kluczem, to nie opłaca się iść na bonusa. Bonus to dobry trening przed normalem, żeby chociaż zobaczyć, jak ta instancja wygląda. No jak ktoś napisał, bonusa się robi z randomami, na normala i harda idzie się z ludźmi, którzy już mają jakiś set.

aa ok rozumiem a na normala i harda jaki powinien być minimum set? ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...