Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DayZ] NiceShot.eu - MTA:SA DayZ

cegla1962

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7O718Pl.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wchodząc w ten temat zapewne szukasz serwera MTA:SA DayZ. Więc DOBRZE TRAFIŁEŚ!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dlaczego akurat My?:

- autorski skrypt MTA DayZ pisany praktycznie od podstaw;

- skrypty zapobiegające kopiowaniu przedmiotów;

- oryginalny skrypt grupy, wraz z panelem w którym znajduje się wiele opcji;

-  możliwość spuszczenia się po linie z Helikoptera, jak i możliwość przyczepienia się poręczny znajdujących się przy Helikopterze;

- Autorski system baz które sam możesz wybudować;

- W dużym stopniu edytowana mapa serwera oraz stabilna tak by nabrał klimatu i nie powodował zacięć;

- Doświadczona oraz dojrzała Administracja skłonna zawsze do pomocy;

- Serwer dedykowany dzięki czemu nasze serwery są w pełni wydajne ;
- Gwarancję niskich pingów;

- Serwer tworzony z pasji, dzięki czemu cały czas jest i będzie udoskonalany;

Przewidywany start serwera: 23.12.2015 godz: 15:00

Administracja:

Zarząd:

Cegła

Opiekun Serwera:

CrosRoad95

Support Team:

Aktualnie w trakcie rekrutacji

Nie czekaj! Wejdź na Nasze forum już dziś:

http://niceshot.eu

Odwiedź również nasz serwer Team Speak 3:

ts.niceshot.eu

Oraz nasz FanPage:

https://www.facebook.com/niceshot.eu/?ref=hl

Zapowiedź z prezentacją:

Opublikowano

Jak dla, mnie nic szczególnego są lepsze serwery mta dayz tu nic nie przypomina jak dla mnie dayz trochę mapa edit i jakieś skrypty 

Cyrk.png

Opublikowano

Serwer jest jeszcze cały czas do startu przygotowywany i dopracowywany. Po starcie także cały czas będziemy się starać wprowadzać nowe rzeczy, tak aby polepszać rozgrywkę.

@Edit:

Napisz mi na PW, jakie to są lepsze serwery DayZ, mowa o Polskich serwerach. Bo od czasów Day-DayZ nie bardzo się orientowałem, ale chyba dużo to tego nie ma, skoro ludzie mi po skype piszą że nie ma gdzie grać :)

Opublikowano

Tylu graczy już mamy pewnych, co do zapowiedzi na YT niestety się mylisz i na to daję gwarancję że przynajmniej 1/4 obejrzała zapowiedź do końca ;)

Co do reklamy, owszem nie powala, była pisana na szybko, lecz wiem że po wejściu na serwer zdanie zmienisz o wiele bardziej w stronę tą pozytywną.

Serwer cały czas jest dopracowywany, na wcześniejszym serwerze który prowadziłem stała liczba graczy wynosiła +/- 70-80 tym razem nastawiam się na lepsze wyniki. 

Opublikowano

@ref - Z Powodu zmian, jednej z naszych maszyn, z którą serwer DayZ musi być połączony, start serwera został przeniesiony.

W Prezentacji została poprawiona data oraz godzina startu.  Za utrudnienia przepraszamy

Opublikowano

Serwer polecam w 100%, przyglądałem się pracą nad serwerem i jestem pod dużym wrażeniem działań jakie są robione w tym kierunku.

Śmiało mogę powiedzieć, iż będzie to najlepszy serwer MTA DayZ stworzony od kilku lat, zarazem zapraszam wszystkich do wejścia na serwer gdyż będzie on wyjątkowy.

Wyjątkowy, mówiąc o tym, że nie znajdzie się tutaj neokids czy fkteam które próbują niszczyć zabawę innym graczom.

Opublikowano

@Zubek1995 

Szkoda , ze Ci nie wyszedl ... ^^ [ w sumie nic nie robiles zeby sie tak stalo ]

Co do serwera , prezentacja ładna na pewno przybęde !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...