Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NowyŚwiatRP

adam23450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

info.png

IP SERWERA:  Pojawi się 2 dni przed startem 

SLOTY:  100+

TYP:  Rp

PVP:  TAK

PREMIUM:  NIE

NETHER:  TAK

POTWORY:  TAK

ZWIERZETA:  TAK

WHITE LIST:   NIE

screen.png

admin.png

Sp3cter69,adamek0123,karabin,WaF3L

pluginy.png

:)

strona.png

opis.png

Serwer jest typu Rp dokładnie to tak nie jest powiedzie że Rp bardziej podchodzi on przez Rp.

Na serwerze są:

- Śluby

- Kredyty

- Gra Lotto 

- Npc z zdaniami 

- Guesty (pracujemy nad tym).

- Wyspy zamiast działek na których się budujesz. Na początku musisz zarobić ze sprzedażny rzeczy, które są bardzo tanie (wyspy też) dokładnie zarabiasz łowiąc rybki i sprzedając je w sklepie :)

Jest to tylko zapowiedź wiedź może tak rozpisywać się nie będę. W razie pytań zapraszam do pisania w temacie. Jesteśmy otwarci na nowsze udoskonalenia. Napiszcie czy byście zagrali 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

O co chodzi w tym zdaniu?

"Serwer jest typu Rp dokładnie to tak nie jest powiedzie że Rp bardziej podchodzi on przez Rp."

że nie jest w 100% Rp ale serwer podbiega tematyką to tego trybu 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

- Guesty (pracujemy nad tym).

Nad jakimi gośćmi pracujecie?

893961446222509646083.png

Opublikowano

Nad jakimi gośćmi pracujecie?

nad kowalami wieśniakami ale to raczej nie wyjdzie 

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...