Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odtwarzacz mp3 ze skrótami klawiszy w grach?

Ephroxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję programu do odtwarzania mp3 typu np. winamp lecz takiego którym będzie można sterować będąc w grze. Np. w Gta V jest zepsuta własna stacja, występują spadki fpsów podczas odsłuchiwania. Mogę sobie puścić muzykę w winampie lub aimp3 lecz kiedy jestem w grze to nie mogę dać pauzy, zmienić utworu czy głośności itd. Chcę mieć możliwość przypisania jakichś klawiszy i sterowania tym programem będąc jednocześnie w grze. Próbowałem w winampie i aimp3 ustawiać skróty klawiszowe, ale nie działają w grze.

Jeśli ktoś się orientuje czy da się to jakoś zrobić i wie jak to byłbym wdzięczny za pomoc, dzięki z góry.

Opublikowano

Winamp:

Opcje / Preferencje / Skróty klawiszowe i tam sobie ustawiasz potem podczas gry możesz za pomocą przycisków, na których ustawiłeś robić wszystko. Mi to normalnie działa jeśli tobie nie to może nowszą wersje pobierz.

Opublikowano

Ustawiam skróty klawiszowe i działają tylko z pulpitu i przeglądarki. Ale jeśli gra chodzi w pełnym oknie to już nie działają. Mam jeszcze klawisz Fn i przy klawiszach funkcyjnych od F1 do F12 przy niektórych mam ikonki play, stop itd. ale to tym bardziej nie działa nawet z pulpitu nie wiem dlaczego.

Jako admin nie odpalam bo nie włączam bezpośrednio odtwarzaczy tylko mp3 uruchamiam/dodaję do listy i odtwarzacz sam się wtedy włącza.

Opublikowano

A próbowałeś różnych klawiszy? Bo czasem może być zablokowane w grze.

Spróbuj przykładowo na F8-9-10-11-12 albo na klawiaturze numerycznej.

Opublikowano

Jakbyś włączył przez tryb administratora to by Ci wszystko działało. A listę zawsze możesz wczytać z programu. Spróbuj sobie.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...