Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bot muzyczny - pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kolega ma swój serwer ts3 z multigamingu i chciałbym zakupić bota muzycznego aby cały czas leciała jakaś muzyczka. Chodzi mi o takiego bota żebym mógł 'do niego' wgrać swoje 'piosenki' i by cały czas sobie leciały. Przykładowo wgrywam 100 piosenek i sobie lecą po kolei, jak wszystkie przelecą to od nowa. Gdzie mogę zakupić takiego bota [ jakość / cena ] oraz jakiś mini poradnik jak do takiego bota wgrać swoją muzykę. Ktoś pomoże? :)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Z tego co pamiętam to na net-speak.pl można kupić bota muzycznego z możliwością wgrywania swojej muzyki. Odnośnie wgrywania go na ts3 to nie jestem pewien, ale w konfiguracji tego bota wpisujesz po prostu ip numeryczne ts3 ( +może port).

Opublikowano

Masz wiele botów, które możesz wgrać na serwer i za nie nie płacić, ale jeżeli nie masz jakiegoś vps'a na którym owe boty mogłoby się znajdować to zajrzyj na te strony oferujące music bota:

https://gametris.com/pl/services/5/TS3-MusicBot(cena 18zł na miesiąc)

http://net-speak.pl/zamow_musicbot.php(cena 21zł na miesiąc)

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

to jest zwykły ts 18 slotowy z multigamingu żadne vpsy xD tylko jak kupie tego bota to żebym umiał się połączyć i wgrać tą muzykę mi chodzi ;d

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@Manna;3

Kupując takiego bota, otrzymujesz panel, którym zarządzanie to sama przyjemność.

W przypadku net-speak, czasami trochę denerwujące bo panel, który używają czasem jest wadliwy.

Opublikowano

Jeśli chcesz tani i funkcjonalny to tylko i wyłącznie na ts3index (6-7PLN na miesiąc) polecam

W razie problemów z konfiguracją pisz PW.

Opublikowano

Ts3index.com/hosting 1.5 eur za dobrego music bota i łatwego w obsłudze. Ps użyj google chrome do strony bo jest po niemiecku i angielsku

(1.5eur = 8.73pln)

Opublikowano

Ts3index.com/hosting 1.5 eur za dobrego music bota i łatwego w obsłudze. Ps użyj google chrome do strony bo jest po niemiecku i angielsku (1.5eur = 8.73pln)

www.money.pl/pieniadze/kalkulator/
Kwota 1,50 EUR - Unia Europejska Przelicznik 4,3500 Kwota 6,52 PLN - Polska Kantor tradycyjny kupno: 6,4995sprzedaż: 6,5563 Kantor internetowy kupno: 6,5209sprzedaż: 6,5591

xD

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

Ts3index sam w sobie nie jest zły, lecz z opinii klientów nie polecają go.

Powodem jest niestabilność.

Według mnie, lepszym rozwiązaniem jest wykupienie VPS, gdzie możesz postawić nawet do 6 botów w przypadku sinusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...