Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy polscy strimerzy mają w ogóle rozum i godność czlowieka? Karygodne zachowanie GrabaGra

TyJaniKasztanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj z kolegą graliśmy sobie w grę komputerowa, kiedy nagle strimer znany pod pseudoninem GrabaGra zaczął nas wyzywać ze względu na nasze nieprzeciętne umiejętności w grze Counter-Strike Global Offensive podczas strimu na platformie hitbox, na którym było blisko 1000 osób, w tym dzieci. Jakby tego było mało, potem zaczął śmiać się z żartów o papieżu, między innymi wydał obrzydliwy dźwięk śmiechu po przeczytaniu na czacie tekstu "JAN SAMOLOT 3 TRANSPORTOWAŁ MAŁE DZIECI" nie dość, że daje zły przykład młodszym widzom, to jeszcze propaguje nienawiść i niegatywne zachowania na tle religijnym, moim zdaniem karygodne zachowanie, poczułem się osobiście bardzo urażony. Mam nadzieje, ze sprawa zajmą się odpowiednie służby i nie ujdzie mu to na sucho. Podobnie często zachowuje się strimer Norbert Cwelczak, znany również pod pseudonimem diss, nie wiem dokąd zmierza ten świat, w najbliższą niedziele udaje się do kościoła aby pomodlić się w intencji takich ludzi.

tutaj jeszcze widać, jak tuż po meczu daje upust swoim negatywnym emocjom i zaczyna nas ponownie obrażać, aż miałem w zły w oczach, że tak znana osoba, ktoś, kto powinien byc wzorem do naśladowania może być tak zły.

82uz4x.jpg

A tutaj kilka kolejnych zdjęć z gry:

rhuo3l.jpg

ynqnpg.jpg

bzrzel.jpg

biy2s8.jpg

Opublikowano

Ty jesteś głupi czy udajesz? :P

Masz problem do jakiegoś życiowego zera z 1000 widzów, który i tak nie rozwinie tego bardziej, a sam masz durne zdjęcie papieża na profilowym... Brak słów na takich tępych ludzi.

Opublikowano

A na avatarze Jan Paweł II z w bluzce jp i w tle wh xD

A co do jego zachowania, nie oceniam bo nie widziałem całości, mógł to również być znajomy, który zmienił nick

76561197963952284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...