Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Kindred

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warrior, Warrior, Yomuu, Rapidfire cannon

Potem możesz sobie dobrać itemy, których potrzebujesz i są sytuacyjne np. MoM na AP team

Buty dobierasz też zależnie od gierki, możesz berki, możesz Ionianki.

Opublikowano

No, kolega wyżej jest z challa to nie można się z nim mierzyć, a zwłaszcza będąc w goldzie, ale zamiast Enczant: Warrior można dać Enczant: Devourer. To nie jest to samo, co kiedyś (co 2 atak) ale w dalszym ciągu jest dobre. Niektórzy wolą Warriora, inni Devourera, a inni grają różnie (jak IWIllDominate). Nie wachaj się składać Banszi czy też DMP - to działa (przynajmniej na niskich dywizjach).

http://www.probuilds.net/champions/details/Kindred- historia gier Kindred (pro players).

@Eryk jak komu wygodniej, jak kto chce. :P

Opublikowano

No, kolega wyżej jest z challa to nie można się z nim mierzyć, a zwłaszcza będąc w goldzie, ale zamiast Enczant: Warrior można dać Enczant: Devourer. To nie jest to samo, co kiedyś (co 2 atak) ale w dalszym ciągu jest dobre. Niektórzy wolą Warriora, inni Devourera, a inni grają różnie (jak IWIllDominate). Nie wachaj się składać Banszi czy też DMP - to działa (przynajmniej na niskich dywizjach).

http://www.probuilds.net/champions/details/Kindred- historia gier Kindred (pro players).

Podałem tego warriora tak bardziej uniwersalnie, bo wg. mnie Kindred ma bardzo dobre ganki i szkoda tracić czas na farmienie jungli, choć tak też można :) Trochę nietypowo, ale działa.

Opublikowano

Podałem tego warriora tak bardziej uniwersalnie, bo wg. mnie Kindred ma bardzo dobre ganki i szkoda tracić czas na farmienie jungli, choć tak też można :) Trochę nietypowo, ale działa.

To prawda, warrior jest o wiele bardziej opłacalny ze względu na to, że daje early dominacje i możemy szybko nastackować pasywke. IMO 100% lepiej warrior aniżeli devour.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...