Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Freelo Ryze, połączenie skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Jak wiadomo skrypt 

Challenger Ryze [v1.0.1.8][Laneclear changes]

ma problem z farmą nie chce czyścic linii lecz Combo ma kosmiczne a zaś skrypt 

KonoHa Ryze [beta] [slutty Ryze Combo!]

ma fajniutka farmę lecz COMBO nie do końca dobre :(

Przetestowałem oby dwa skrypty i połączyłem je w 1 skrypcie wyłączyłem ustawienia farmy lecz zostawiłem harass z Q , zaś w 2 skrypcie Sluttiego wyłączyłem COMBO i haras z q a farmę zostawiłem włączoną :) to co robią te skrypty to miazga razem nie ma spadków fpsow :) co najważniejsze 

PS: Challenger Ryze na 3 lvl niszczy praktycznie cały czas w stunie trzymasz przeciwnika :) a na 6 lvl to trudno go pokonać :) zjebać może tylko team ,który fidował  :)

Przetestuje na Customie miłej zabawy :)

Opublikowano

Mi się wydaje ze rice ryze jest najlepszym skryptem sam autor skryptu twierdzi ze jest the best

niech sobie twierdzi xD pajac

giphy.gif

Opublikowano

te dwa skrypty mają być włączone w tym samym czasie ale challenger ryze ma mieć off laneclear?

Opublikowano

Przetestuje to, wlasnie wczoraj zagralem na konoha i combo slabiutkie, ale farma boska. Jesli to dziala to bedzie masakra w nowym sezonie na topie XDXD Dzieki

16/2/9 i quadra. Git majonez!

Opublikowano

Przetestuje to, wlasnie wczoraj zagralem na konoha i combo slabiutkie, ale farma boska. Jesli to dziala to bedzie masakra w nowym sezonie na topie XDXD Dzieki

16/2/9 i quadra. 

Ciesze się ze pomogłem

te dwa skrypty mają być włączone w tym samym czasie ale challenger ryze ma mieć off laneclear?

tak tak ma być wyłączone 

16/2/9 i quadra. Git majonez!

Ale nie chciałbym trafić na ciebie hehehe 

Po prostu ustawienia skryptów nie maja kolidować ze sobą to co  u jednego wyłączycie w 2 musicie włączyć bo kombinacja klawiszy jest taka sama w orlbwalkerze (elobuddy)

Opublikowano

Zamiast kombinować z dwoma skryptami na jedną postać, odpal Rice, najlepszy ryze na eb.

Tez fajny :) polecam w sumie obydwie opcje jak ktoś chce się pobawić to mój sposób a jak się nie chce to RICE polecam ale nie zmienia to faktu ze ryze w sezonie 6 będzie przerąbany :) warto nim grać 

Zamiast kombinować z dwoma skryptami na jedną postać, odpal Rice, najlepszy ryze na eb.

Brain0nly będziesz jakieś paczki robił ze skryptami ? 

Opublikowano

Rice sobie przetestowałem i tej skrypt kosi, polecam.

też tak macie że czasami nie włącza sam ulta tylko trzeba samemu? czy to tak ma byc? :P

W Rice sam ładnie odpala ulta. 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...