Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGO DOUBLE STRONA Z DARMOWYMI SKINAMI!

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kodów na tę stronę jest pełno np. "NOLIF" dostajecie 500 coinsów (możecie wpisać tylko jeden kod). Da się łatwo te coinsy powiększyć, tylko umiejętnie trzeba stawiać. To nie scam, a w ciągu 2 godzin uzbierałem sobie 4$, stawiając bardzo małe kwoty (20, 30, 40 coinsów).

Opublikowano

Ja bym sie bal zalogować konto steam z 200+ grami na tej stronie. I wolał bym wydać 4$ niż sie męczyć z tym ale może ktoś skorzysta bo widziałem gdzieś ze ktoś poleca ta stronę

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Tyle ludzi na tym gra, że nie ma czego się bać. Jak ktoś ma dużo wolnego czasu i będzie grał spokojnie to na pare skinów się dorobi.

Opublikowano

Ja bym sie bal zalogować konto steam z 200+ grami na tej stronie. I wolał bym wydać 4$ niż sie męczyć z tym ale może ktoś skorzysta bo widziałem gdzieś ze ktoś poleca ta stronę

@Kycek powiedz ze sobie w tym poscie zartujesz xDDDDDD CSGODouble.com i scam no k***a niezle XDDDDDDDD widac ze grasz ligi legend i widz Disa Kappa

Jak maja Ci ukrasc konto jak to jest AuthSteam ? XDDDDD 

8kHod.png

Opublikowano

A propos ma ktoś pożyczyć 100 monetek na 2-3 dni?
Bo się trochę dorobiłem, kupiłem skin, zostało mi kilka monetek i przez trainy nie mam nic xD

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

NIe można użyć przecież pisałem. Używasz jednego kodu i tyle, przecież ci się wyświetla komunikat jak będziesz próbował drugi kod wpisać.

Opublikowano

@Kycek powiedz ze sobie w tym poscie zartujesz xDDDDDD CSGODouble.com i scam no k***a niezle XDDDDDDDD widac ze grasz ligi legend i widz Disa Kappa

Jak maja Ci ukrasc konto jak to jest AuthSteam ? XDDDDD 

a kto to? w lola nie, nie gram :)

skoro tak mówisz okej, wyraziłem swoją opinię. Nie używałem tego więc wybacz :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...