Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CzasoweTNT, Nie tepa na Spawn po lognięciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Posiada ktoś plugin dzięki któremu TNT wybucha tylko w godzinach od 10 do 22? Proszę o udostępnienie owego pluginu.

Druga sprawa posiadam AuthMe i jak ustawić by po lognięciu z serwera nie tepało na spawn lecz by tepało na to miejsce z którego się logneło.

Za pomoc daje 2x +

Opublikowano

Dzięki, ale mam pytanie jak usunąć wiadomość z pluginu by nie pokazywało, że tnt jest teraz włączone bo chciałbym o dodać w wiadomościach kiedy TnT włączone, a żeby w pluginie nie wyskakiwało. Bardzo bym prosił o pomoc.

Pomoże ktoś z tym, że nie tepa na spawn po lognięciu.

Szukam dobrego pluginu na losowy teleport który tepa minimum 1500 kratek od spawnu a max do 5000!

Opublikowano

Dzięki, ale mam pytanie jak usunąć wiadomość z pluginu by nie pokazywało, że tnt jest teraz włączone bo chciałbym o dodać w wiadomościach kiedy TnT włączone, a żeby w pluginie nie wyskakiwało. Bardzo bym prosił o pomoc.

Przykro mi, ale to jest wbudowane w pluginie, nie mam możliwości nawet tego zmienić, bo już projekt porzucony. Zawsze możesz sobie edytować kod sam :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Przykro mi, ale to jest wbudowane w pluginie, nie mam możliwości nawet tego zmienić, bo już projekt porzucony. Zawsze możesz sobie edytować kod sam :D

Ojoj tego to ja nie potrafię, ale dzięki za chęci ziomeczku! :) Jeśli mógłbyś pomóc w 2 sprawie to byłbym w luj wdzięczny.
Opublikowano

Sprawdź w configu pluginu :D

To żeś dużo powiedział. Za takie bezsensowne posty jak ty nabijasz powinni już ci dawno warna dać, a najlepiej bana (Perm).

// Czekam na pomoc :P

Opublikowano

To żeś dużo powiedział. Za takie bezsensowne posty jak ty nabijasz powinni już ci dawno warna dać, a najlepiej bana (Perm).

// Czekam na pomoc :P

Przecież ci pomagam... Sprawdź w configu pl AuthMe, jak nie ma to zmień pl na logowanie..

2078d3efe0497b2dmed.png

> Serwer ROLE-PLAY <

Już niedługo zapowiedź!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...