Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać z cieniami?

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lepiej wygląda gra z cieniami dlatego z nimi gram + mój komputer musi być jakoś dodatkowo obciążany

dxh10c.jpg

Opublikowano

Ja osobiscie gram bez cieni bo wiecej fpsow wyciagam, raz zagralem z i nie robi mi to kompletnie róznicy.

No chyba ze hehe, grasz Zedem. Wtedy daj je na high zeby robić plejsy.

Opublikowano

Gram z cieniami, bo i tak wyciągam kosmiczne fps. Jeżeli klatki spadają Ci poniżej 60, to możesz je spokojnie wyłączyć, cienie nie dają przewagi w lolu.

Opublikowano

"Czy warto grać z cieniami?"

To zależy od tego, czy przywiązujesz uwagę do takich szczegółów. Ja mam włączone bo nie robi mi to żadnej różnicy w ilości fps, ale mogę się założyć, że jakby mi ktoś to wyłączył w opcjach to nawet bym nie zwrócił uwagi.

giphy.gif

Opublikowano

@ManiekSpecialny Ło jej też mam gtx 970 i sie nie chwale. A do takiego sprzętu monitor ktory obsluguje tylko 60hz to porażka ;]

Na kompie oczywiscie cienie na maxa, na tablecie gdzie dysponuje juz "tylko" intel core m i intel hd graphics 5300 gram bez cieni. Wzrastaja ładnie fps

Opublikowano

lepiej wygląda gra z cieniami dlatego z nimi gram + mój komputer musi być jakoś dodatkowo obciążany

dxh10c.jpg

Oddawej pc złodziejaszku.

@topic

Gram na cieniach, fajniej wygląda i nie ma takiej pustki :D Generalnie polecam na cieniach gre.

Opublikowano

dxh10c.jpg

Mam identyczny i gram bez cieni, jakoś przyzwyczajenie i lepiej się gra xD Poza tym wiadomo, automatycznie kontrujesz Zeda  :v

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zależy, ja sie przyzwyczaiłem do gry bez cieni. Dawno temu mój notebook nie ogarniał niestety lola i trzeba było wyłączyć :D. Tak oto skończyłem bez cieni mimo, że aktualny komp spokojnie by je ogarnął.

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

Osobiście na swoim sprzęcie gram bez, żeby wyciągnąć z niego jak najwięcej. Gdybym nie miała problemów z niskimi FPS-ami, pewnie grałabym z włączonymi, bo zwracam uwagę na takie szczegóły.  :s

c:

Opublikowano

dxh10c.jpg

czemu nie wziales 390? bieda :^)))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...