Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z teksturami

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z teksturami, testowałem i występują one na dwóch serwerach (malygos i sares) więc raczej to nie wina klienta.

Oto problem:

b977a3633a559.jpg

Opublikowano

Jak odpalasz launchera to w opcjach zmień jak masz np. ustawione GPU to na CPU lub na automatyczne. Zobacz czy aktualne stery.

Opublikowano

Jak odpalasz launchera to w opcjach zmień jak masz np. ustawione GPU to na CPU lub na automatyczne. Zobacz czy aktualne stery.

Nic to nie daje. Sterowniki aktualne.

Opublikowano

Reinstal może pomoże metina. Z tego co czytałem to ludziom przegrzewała się karta jak mieli takie problemy(więc trzeba czyścić z kurzu). Jeśli zaktualizowałeś stery i taki problem się pojawił to zrób powrót do starszych sterowników.

Opublikowano

Reinstal może pomoże metina. Z tego co czytałem to ludziom przegrzewała się karta jak mieli takie problemy(więc trzeba czyścić z kurzu). Jeśli zaktualizowałeś stery i taki problem się pojawił to zrób powrót do starszych sterowników.

No 36 stopni Celsjusza to chyba nie tragedia.

Sterowniki aktualizowałem z miesiąc temu i wtedy mi metin działał więc to raczej nie ich wina.

Dodam że ciągle patcher pobiera mi pliki locale

Dobra już wiem, program który mi zjadał tekstury to MSI gaming app

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...