Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieprzyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł nołlajfy :D

Jeżeli możecie to sprawdźcie czy też macie "brązowe kropki" na ręce. To jest naturalne? Ostatnio mi wyszły 2-3 nowe.
Szczerze to trochę się sram, że to czerniak. Mamuśka gada, że dojrzewam xDD
Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Chodzi Ci o takie gule, guzy? Czy o plamy? Plam mam dość dużo, ale nie przeszkadzają.

Właśnie nie wiem jak to jest w waszym przypadku. U mnie jest to przyległe do skóry i wygląda jak taka plamka. Raz miałem na palcu i znikła sama.

Opublikowano
  • zgrubienie
  • zaczerwienienie wokół znamienia
  • swędzenie
  • krwawienie
  • powiększenie
  • zmiany zabarwienia
  • zmiana kształtu

coś z tego powyżej zaobserwowałeś? czy to takie zwykłe małe brązowe kropki? jak nic z tych powyżej to nie sraj już, będziesz żył. Jak jednak coś z tych powyżej udaj się do lekarza(onkolog, chirurg onkolog, dermatolog).

Opublikowano

• zgrubienie
  • zaczerwienienie wokół znamienia
  • swędzenie
  • krwawienie
  • powiększenie
  • zmiany zabarwienia
  • zmiana kształtu

coś z tego powyżej zaobserwowałeś? czy to takie zwykłe małe brązowe kropki? jak nic z tych powyżej to nie sraj już, będziesz żył. Jak jednak coś z tych powyżej udaj się do lekarza(onkolog, chirurg onkolog, dermatolog).

Nic z powyższych. Jedynie na ręce wyszły mi jakieś dwa czerwone syfy xD Ale nie swędzą i nic z tych rzeczy, więc to chyba tylko syfy :D

Opublikowano

Nie przejmuj się tym, niektórzy ludzie mają raka i jakoś zyją.. do czasu.  Jesli to sa takie zwykle  brazowe kropki to sie nie spinaj bo to jest normalka, pozdrawiam.

Opublikowano

W sumie... ja na żadne solarium nie chodzę, więc chyba to wątpliwe z tym czerniakiem. Przynajmniej mam nadzieje... Dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Nie przejmuj się tym, niektórzy ludzie mają raka i jakoś zyją.. do czasu.  Jesli to sa takie zwykle  brazowe kropki to sie nie spinaj bo to jest normalka, pozdrawiam.

Bez raka ludzie tez żyją do czasu :v

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

I znów mpcforum zmienia się w nfzforum -.-

Ja takie brązowe kropki mam na rękach i żyję normalnie.

To jest dział pogaduszki, także to pogaduszki.

Opublikowano

Jeśli nie są bolesne, to na bank nie jest to nic groźnego. Poza tym pieprzyki u facetów są bardzo spoko, nie przejmuj się :v

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...