Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulled nie będzie robił cracka do L#

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaki jest tego powód?

Z tego co widzę na nulledzie, nie będą crackować programu za który lecą mass bany z automatu :)

Myślę, że prawdziwym powodem jest zwiększenie popularności EB :)

O ile to nie TROLL <3

"L# is cancelled because of the  massive bans" -NightBlue 2015 Kappa

Telling since 5.23 released Kappa

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Ja tam już na EB się przesiadam i nigdy nie odpale tego shitu L# za którego dostałem bana po 2 tygodniach używania na czystym 30 lvlku xDD

Na EB spokojnie idzie zaorać.

Opublikowano

Ja tam już na EB się przesiadam i nigdy nie odpale tego shitu L# za którego dostałem bana po 2 tygodniach używania na czystym 30 lvlku xDD

Na EB spokojnie idzie zaorać.

Za EB też lecą bany, przekonałem się na własnym acc :D Z całą pewnością moge stwierdzić iż nie tworzyłem koreańskich plejsów :) Pykałem jedynie normale, zedem, jinx, vayne :) z załączonym AdEvade :) Więc jeśli chodzi o EB również polecam ostrożność :)

Opublikowano

Czyli jednak warto było po 1,5 tygodnia kupić suba. Coś było na rzeczy. :)

Szkoda, a to był najlepszy program do orania, jedynie za 4.21 dostałem bana przez niego. :)

Opublikowano

Nie wiadomo,crack raczej będzie only dla bliskich znajomych Broylego oraz lostita,nie dla żadnych randomów.

Uważasz/wiesz, że/czy L# jakoś się dogadał z Nulled.io?

Opublikowano

A jaki jest tego powód?

Z tego co widzę na nulledzie, nie będą crackować programu za który lecą mass bany z automatu :)

Myślę, że prawdziwym powodem jest zwiększenie popularności EB :)

O ile to nie TROLL <3

"L# is cancelled because of the  massive bans" -NightBlue 2015 Kappa

Telling since 5.23 released Kappa

Z pewnością Joduska coś tam rzucił $, a że mają EB to odpuścili temat. :)

Crack będzie teraz private,do kupienia.

Pierdolcie dalej fałszywe famy .. Jakby nulled dalej wypuszczał cracki do L$ to by im strone wyłączyli bo pizdki z l$ to zgłosili :)

Opublikowano

Pierdolcie dalej fałszywe famy .. Jakby nulled dalej wypuszczał cracki do L$ to by im strone wyłączyli bo pizdki z l$ to zgłosili :)

Mylisz się, udostępnienie L# zostało WSTRZYMANE do momentu rozwiązania problemów z 66k funtami ^^ 

Opublikowano

Uważasz/wiesz, że/czy L# jakoś się dogadał z Nulled.io?

Wątpię ze się dogadali,administracja L# nie lubi się z administracją nulleda,na ich miejscu również bym wycofał cracka,ale już o wiele wcześniej. Zrobienia 'cracka' zajmuję dłuższą chwilę czasu,po czym udostępniają go za DARMO tysiącom ludzi,i nic z tego nie mają,żadnych korzyści. Dobrym wyjściem z tej sytuacji byłoby zrobienie only dla VIPów cracka,liczba vipów by wzrosła diamentralnie,przy czym obroty i dochody strony również. Przeglądajac shoutbox czy tematy/wypowiedzi na nulled,ludzie wyzywali broylego,oxide,lostita że nie updejtują cracka,zaraz po updejdzie L#,czysta hipokryzja ludzka,nie potrafią docenić czyjejś pracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...