Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienić HP , SP , expa...nie wierzycie?

K510i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W wr da się zamrozić expa , da się dużo rzeczy nie mówiąc o wklejaniu i zmianie parametrów broni w invertory , jak ktoś chce się w to zabawić to niech wie że można przechwycać pakiety wysyłane do serwera K2 i można je modyfikować.Ktoś się podejme pobawienia sie w to?Nie sądze , bo to wyższa szkoła jazdy , i niech mi ktoś nie mówi że jest dobry w VB bo się będę śmiał , jeśli ktoś się tego podejmie ( wiadomo C++ itp) daje mu zmiejsca program do tego.Pozdro

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

pff nub, nie da sie zrobic tego w WR...

1. probowalem to zrobic za pomoca WPE pro, zmienic liczbe winsow:

58 AD CA 03 00 30 30 20 50 6F 69 6E 74 73 00 03

58 AD CA 03 00 30 30 20 50 6F 69 6E 74 73 00 07

i co? nic, wszystkie pakiety sa kontrolowane i nie da sie tego zmienic.

jeśli ktoś się tego podejmie ( wiadomo C++ itp) daje mu zmiejsca program do tego.Pozdro

buahaha a co ma do tego c++?

myslisz kurwa ze jestes taki pr0 el0 sup3r zi0mi 1szy na to wpadles? lol, w CA ludzie to robili 2 tygodnie po wypuszczeniu bety, kazdy mial 5 srebrnych gwiazdek i po kilka miliardow GP. jakby sie tak dalo to i tak k2 by to spatchowalo po kilku dniach.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Właśnie widze że ty też jesteś taki pr0 i dużo wiesz o tej grze ^^

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

pewnie sam nawet nie sprobowales - jak taki kozak jestes to dawaj i zrob filmik za pomoca hypercam jaki to koks jestes i dales sobie 1mln hp. zaloze sie ze zawiesi ci sie wr.

jestes booon

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

da sie, wlamujac do bazy danych k2 i ustawiajac sobie rozne bzdety.

ALE NIE DA SIE TEGO ROBIC WYSYLAJAC PAKIETY

hacki - idz kup slownik do j. polskiego a potem wymawiaj moj nick.

i da sie tak zrobic? to udowodnij napku. ja moge powiedziec ze kurwa jestem Bill Gates i wiem ze moja vista to nie wypal. ty nie mozesz tego udowodnic a ja moge ci udowodnic ze zmienianie takich bzdetow za pomoca pakietow jest nie mozliwe, jak sobie wyobrazasz gre w ktorej kazdy moze sobie wejsc na strone hackerska, przeczytac temat, wyslac pakiety i cieszyc sie z 1biliona golda i 10000 lvla. rusz troche swoj gladki mozg i sie zastanow co ty pierdolisz.

wysylanie pakietow kurwa nie jest trudne za pomoca WPE Pro, podam przyklad z flagami:

1. wystarczy zaznaczyc proces

2. zrobic room, ustawic na 3 flagi

3. kliknac start skanowania

4. ustawic na 5 flag, potem 7

5. zatrzymac

6. otworzy sie okienko z pakietami

7. zapisac je

8. wyslac nowy zedytowany pakiet do serwera k2

9. i cieszyc sie z wyslanego pakietu i sciny WR.

W ogole nie wiem po co Ci c++ ale dobra LOL

1zy7no7.jpg

Opublikowano

K510i

Nie wiem czemu masz w sygnaturze button "Powiedz NIE Dzieciom Neo" skoro sam nim jestes >_>

nie umiesz obronić tego co powiedziałeś...

od początku twojego pobytu tutaj jestes dla mnie zwyklym leechem.

z własnych doświadczeń wiem ze sie tak nie da zrobić a ohnoes to potwierdza...

Opublikowano
W wr da się zamrozić expa , da się dużo rzeczy nie mówiąc o wklejaniu i zmianie parametrów broni w invertory , jak ktoś chce się w to zabawić to niech wie że można przechwycać pakiety wysyłane do serwera K2 i można je modyfikować.Ktoś się podejme pobawienia sie w to?Nie sądze , bo to wyższa szkoła jazdy , i niech mi ktoś nie mówi że jest dobry w VB bo się będę śmiał , jeśli ktoś się tego podejmie ( wiadomo C++ itp) daje mu zmiejsca program do tego.Pozdro

czysty geniusz z ciebie (sarkazm) łatwiej zrobić program packetinject w VB

za pomocą pakietów mozesz:

otworzyć shop

wejsc na room

ustawić na slocie broń i tak dalej ale nie wyślesz do serwera czegoś takiego jak twój lvl

• Dodaj nową pozycję...