Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO3] Nie mogę grać na Splitscreen

ErykMs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam dwa pytania i jeden problem.

Pytanie pierwsze brzmi dlaczego po odpaleniu bo3 po upie na 4.76 (przez nosnik danych) czy jakistam inny gra zarzadala podlaczenia do sieci w celu pobrania jakies smiesznej aktualizacji ~2,5 gb to pobralem ale nie mam pojecia i nigdzie znalezc nie moge po co to bylo xD.

A teraz moj problem dotyczacy ss (splitscreen) u kumpla jest lux jest ss i mozemy grac na dzielonym ale wracam na chate odpalam na swojej konsoli chce zagrac z siorka a tu akuku nie ma mozliwosci dolaczania graczy do gry niby pisze 1/4 ale nie pokazuje krzyzyka czy czegos tam innego oznajmiajacego ze mozna dolaczyc do rozgrywki. Przypisany kontroler nr 2 gra ma w d*pie i nie reaguje na nic tylko na przycisk ps i moge sobie po menu pobiegac xD i tutaj nasuwa sie drugie pytanie o co chodzi.

Pozdrawiam (sory za brak pl znakow klawiatura jakas ruska)

Opublikowano

splitscreena gralem u kumpla i u niego dzialalo 100% ale u mnie nie ukazuje sie mozliwosc dolaczenia do rozgrywki i moge tylko solo wiec wyjasnij mi superksztalt2 w jaki sposob u kumpla gralem a u siebie nie moge bo nieogarniam "niby pisze ze nie mozna" ale u niego gralem tyle ze pytalem sie jego to mowil mi, ze u niego gra nie chciala upgrada do 1.03 a u mnie bylo to pod przymusem a co do pada to dziala bo we wszystkie inne gry na splitcie gram normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...