Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolver

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byl temat o revolver vs deagiel a teraz mamy temat o samym revolveru. Jakie macie opinie na ten temat?

Jak dlamnie dosc ciekawa bron. I nie bedzie schematu typu caly czas jak jest malo kasy to eko tera mozna ladnie typ pocisnac:)

Opublikowano

Według mnie jest to broń dosyć dziwna wymaga farta albo totalnego skilla jest op to trzeba jej przyznać ale swój dmg nadrabia recoilem który jest równie duży jak dmg. Podoba mi się 2 tryby strzelania z PPM gdzie recoil jest strasznie duzy i nie idzie nic trafic i LPM w którym trzeba zaczekać sec z czyms, by oddać strzal co spokojnie wystraczy do zabicia rewolwerowca

Opublikowano

Jak dla mnie ta broń nie powinna się znaleźć w cs;go

ZuA2vj6.png

Opublikowano

Dobrze, że wprowadzili coś nowego.
Jednak , póki co ta broń jest naprawdę zbyt mocna :) Na głupim "Eco", potrafiłem zrobić tym 3-4 kill'e przeciwko gościom na "Fullu" 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Dodali ta broń żeby nerf karabinów i pistoletów przeszedł bez echa. Za max tydzień będzie nerf i nie będzie warto nim grać. Póki co można carrować solo gry samym rewolwerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...