Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Przeniesienie Euro Truck Simulator do Symulatory

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przedstawić swoją propozycję dotyczącą poddziału "Euro Truck Simulator" który aktualnie znajduje się w dziale "Gry Wyścigowe", według mnie jest to najmniej odpowiednie miejsce, i skoro jest dział o nazwie "Symulatory" to dlaczego nie skorzystać z niego i nie podpiąć pod niego także Euro Trucka. Może nie wnosi to jakichś super zmian i można powiedzieć, że co to za różnica. No cóż według mnie jakiś porządek powinien być zachowany. Podkreślę jeszcze, że sama gra ma w nazwie "Simulator" czego tłumaczyć chyba nie trzeba! A sama zmiany działu nadrzędnego to wielki problem nie jest. 

Cześć...

Opublikowano

­Jestem za. Już kiedyś dział ten był w Symulatorach, ale został przeniesiony. Myślę, że bardziej będzie pasować w Symulatorach.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

­Jestem za. Już kiedyś dział ten był w Symulatorach, ale został przeniesiony. Myślę, że bardziej będzie pasować w Symulatorach.

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Milunia ! życiem Kubi Producentem

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...