Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends: Droga do sławy! - Yasuo Mid!

Sebcio_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy skill, który powinien zostać rozwinięty na poziom 5 jest E a nie Q. Nie dość, że lepiej się farmi to w fajny sposób można obijać przeciwnika. Wszystko na tym filmie wydaje się takie duże, odczuwam wrażenie, że grasz na rozdzielczości 1024x768 lub 1152x864.
Ogólnie spoko, popracować nad mikrofonem (buczy) i będzie gitara.

maybenow.png

Opublikowano

Na Yasuo zawsze zaczyna się z E pamietaj, zwlaszcza przeciwko ap. :)

Opublikowano

Słaby poradnik.

-nie opłaca się juz budować trinity. Lepiej infinity.

-Maxuje się E a nie Q i skacze co chwile do przeciwnika aby go obić a wkrótce zabić.

- 120 farmy yasuo w 23min? Plx

Mówi ci to gold 3 mianujący yasuo kappa

Ps. O co chodzi z tym ap? xD

Opublikowano

Słaby poradnik. -nie opłaca się juz budować trinity. Lepiej infinity. -Maxuje się E a nie Q i skacze co chwile do przeciwnika aby go obić a wkrótce zabić. - 120 farmy yasuo w 23min? Plx Mówi ci to gold 3 mianujący yasuo kappa Ps. O co chodzi z tym ap? xD

To nie poradnik ;) Jestem początkującym graczem i dodając ten film liczyłem bardziej na krytykę i porady niż na traktowanie tego jak poradnik ;) 

Dzięki za podpowiedzi ;) Co do tego infinity już próbowałem i wydaje mi się że triniy bardziej pasuje ;)

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

To nie poradnik ;) Jestem początkującym graczem i dodając ten film liczyłem bardziej na krytykę i porady niż na traktowanie tego jak poradnik ;)

Dzięki za podpowiedzi ;) Co do tego infinity już próbowałem i wydaje mi się że triniy bardziej pasuje ;)

Sorki. Nie doczytałem. Myślałem ze to poradnik. Skoro oczekujesz porad to parę ci podrzucę:

- na lini skacz co chwilę z E do przeciwnika i obijaj go a w końcu zabij.

-zawsze maxuj E bo Q daje mało dmg a z E można fajnie porobić przeciwnika

- co do buildu to trinity składało sie w sezonie 5 aby mieć 100% kryta. Aktualnie nie ma takiej potrzeby. Po statiku i infinity masz już 100% kryta.

Według mnie build powinien wyglądać tak:

Statik>infinity >bloodthister

Te 3 Itemy to taki core według mnie a ostatnie 2 to sytuacyjnie. Oczywiście kolejność można zmienić zależnie od sytuacji, ale ta według mnie jest najlepsza. I na koniec sorki że cię tak skrytykowałem. Nie doczytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...