Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rebcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przy dzisiejszym update'cie cos sie stało, ponieważ po pobraniu i zainstalowaniu aktualizacji mam mało fps'ów.

Przed updatem na najnizszych wymaganiach miałem po 60-70 fpsow a teraz w lobby mam około 20 a w grze ponizej 15.

Ustawienia są te same, reinstalowałem csa jak i steama i nic.

To jest przypadek mojego kolegi. Kolejny ma to samo tyle ze dostał takiego laga przy przed ostatnim updacie.

Pomózcie help bo nie mam z kim grac xdd. U mnie działa wszystko dobrze po aktualizacji i dzialalo przed.

NU94p9A.gif

Opublikowano

O proszę. Czyli widzę że u mnie spadek z 250 na 150-190 fpsów jest normalny.

Tak to jest jak modyfikuje się stary silnik i dodaje się do niego śmieci. Ale jak nikt z valve nie gra w cs'a to co oni mogą wiedzieć.

graphic.png
Opublikowano

Tyle ze u mnie jest normalnie a u tych dwoch kolegow wspomnianych wyzej juz nie ;d

NU94p9A.gif

Opublikowano

O proszę. Czyli widzę że u mnie spadek z 250 na 150-190 fpsów jest normalny.

Tak to jest jak modyfikuje się stary silnik i dodaje się do niego śmieci. Ale jak nikt z valve nie gra w cs'a to co oni mogą wiedzieć.

Ten sam problem było około 260 a  tera też zeszło sporo myślałem że coś z kompem się dzieje :P

Opublikowano

też miałem ten problem.

1. zaktualizuj kartę graficzną 

2. wpisz w konsoli gry fps_max 100 

mi zadziałało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...