Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie buildy definitywnie kosza w pvp na capach 100 lub 120?

virtuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w silka gram bardzo sporadycznie, wiec nie jestem pewien moich informacji. Jakie buildy definitywnie kosza w pvp na capach 100 badz 120? Planowałem zrobienie bladera tylko nie jestem pewien czy nie będzie bardzo odstawal od euro warkow, bo na capie 120 są oni bardzo często spotykani. Odnoszę wrażenie ze wszyscy Chińczycy odstają od euro jezeli chodzi o pvp. Na 100 z tego co sie orientuje blader ppwinien byc kosa, ale tego tez pewien być nie mogę.

Taka mala dygresyjka, co z tego ze człowiek zaczął grać w ta grę jeszcze jak byli sami Chińczycy skoro teraz musi sie o podstaw dopytywać. Zdecydowanie za mało wiem o tej grze a warto byloby ta wiedze poglebic zanim zacznę po raz setny zaczynal grę.

Serwery o których mowie maja Holy worda/spella 50% na cale szczescie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kosza to itemy i umiejtnosci klikania. Nie ma top buildow. Szczegolnie na priv serverach gdzie balance jest niezawsze taki jak powinien byc.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...