Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błędy podczas odpalania m2boba na globalu

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie od czasu zakupu wersji premium mam problem podczas odpalania m2boba.I czasami zaskoczy i za 1h sie zdecyduje i sie odpali czasami za 2h o co kaman>kto miał taki problem niehc sie wypowie.

post-220386-0-45598200-1449677562.jpg

post-220386-0-38045600-1449677570_thumb.jpg

post-220386-0-83124900-1449677577.jpg

/niereg. sygna

Opublikowano

Screen 1- Wyłącz antywirus i firewall. Program nie moze połączyć z stroną m2bob. Uruchom ponownie komputer upweniając się ze jak właczasz m2bob masz wszystko wyłączone ( firewall antywirus) i uruchamiasz m2bob jako admin.

Screen 2 ( z lewej strony )- Ten bład nie wiem z czego jest, lecz to co przeczytałem chodzi o jakies pozwolonia zapisu. Jeśli błą nadal jest po wszystkich rozwiązaniach, polecił bym zmienic prawa zapisui odczytu foldery m2bob

Screen 3 ( z prawej strony) - Aplcacja InternetOpenUrl doznała błędu

Screen 4 - Zle wybrałeś plik metin2client.bin

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

@silnybicu000 panie mądraliński.Jmiem czytać.Wiec wypier kur.Jak nie umiesz pomoc.Bo az czlowieka krew zalewa widzac puste komenty...idiots. @Idefis ja to ogarnalem.Nie mam antywira,z prawami tez odpalam codziennie.Co do tego,ze zle wybralem plik clent.bin otoz dobrze wybralem,poniewaz czasami zaskoczy i się załączy.A z tym screenem drugim nie ogarniam moze to by bylo kluczowe dla mnie rozwiazanie.Mimo to dzięki za probe pomocy. Ale dalej szukam osoby ktora miala takowe problemy.Pozderki ;)

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...