Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer sf - brak możliwości ukończenia rejestracji

////

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem a mianowicie dla zabicia czasu stworzyłem swój własny serwer nie żeby od razu kokosy zbijać i być najlepszym, ale to nie o tym wróćmy do tematu.

Wszystko śmiga, strona się wyświetla, baza sql zaimportowana, a wszystkie pliki uzupełnione są danymi.

Pomimo tego faktu gdy chcę założyć konto nie da się wcisnąć "OK". Tzn o ile wcisnąć się da o tyle gra nie reaguje.

tj. Nie przenosi do sf ani błędem nie wali no po prostu nic.

z resztą do wglądu każdy kto chce sprawdzić ma link - http://shakeof.esy.es

Jak mogę to naprawić ? Miał ktoś tak ?

O co z tym chodzi ?

Pozdrawiam !

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

Przepraszam za problem. Zmieniłem pliki na inne i teraz mam inny problem, ale myśle że z tym już sobie poradzę. Pliki serwerowe gila są lepsze od tych co miałem. Tamte miały mnóstwo skryptów i zajmowały ponad 100 mb, a te raptem 3. Temat zakończony. Dzięki za pomoc !

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

Przepraszam za problem. Zmieniłem pliki na inne i teraz mam inny problem, ale myśle że z tym już sobie poradzę. Pliki serwerowe gila są lepsze od tych co miałem. Tamte miały mnóstwo skryptów i zajmowały ponad 100 mb, a te raptem 3. Temat zakończony. Dzięki za pomoc !

Zajmowały 100 mb dlatego że była w nich grafika która nie potrzebna jeśli używasz swf 555

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...