Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest coś takiego na PL jak Ban na IP ? Jak loguje sie an Wetar to mi pisze błąd podczas łączenia z serwerem inne serwery działają!!! 

Wczytałem tu ze to ban na ip za boty itp (tak bociłem na ok 20 kont przez kilka dni zostawiałem na noc i na dzien) 

http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2431-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board36-b%C5%82%C4%99dy-techniczne-i-bugi/board1272-archiwum/2822605-problem-z-serwerem-etolin/

Czy da sie jakoś zmienić to ip czy coś ? ;o mam tam woja 80 lv z  kozackim eq jak loguje się na stronę to nie pisze , że mam bana nie mam możliwości aby sprawdzić czy to występuje na innym pc ;__; 

Proszę o pomoc jak zmienić ip czy cos w tym stylu . Lub czy jak napisze odwołanie to czy mnie odbanują szkoda mi tego woja 80 lv eq miałem warte kilka set złoty ;/ 

Opublikowano

Jeżeli podczas logowania nie masz komunikatu, że konto zostało zablokowane to nie dostałeś bana i musi być jakaś inna przyczyna tego ze nie możesz się połączyć

Opublikowano

Jeżeli podczas logowania nie masz komunikatu, że konto zostało zablokowane to nie dostałeś bana i musi być jakaś inna przyczyna tego ze nie możesz się połączyć

A widzisz ten temat co podesłałem ? 

Opublikowano

pobierz CyberGhosta i spróbuj na innym IP

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Opublikowano

Mam rozumieć ze ten program zmienia IP tak ? 

tak zmienia.Sam z niego korzystam.Ale mozesz tez miec duzy ping i moze cie nie połączyc

/niereg. sygna

Opublikowano

na ip dostales = blokada kont z tego z ip 

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

HEEEELP JAK TO NAPRAWIĆ 

Nic nie napisałeś. Mamy zgadywać?

Użyj Cyberghosta - zmienia IP. Jeżeli nie działa - to problem z łącznością. Może napisz po prostu do support'u?

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...