Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !

Zwracam sie do was z prośbą o rade. A mianowicie mam koleżankę w klasie której chciałbym zakupić jakiś prezent na święta. Czy wypada zrobić jej taki prezent? Chce zakupić jej misia i ptasie mleczko oczywiście w świątecznym opakowaniu.

Taki sam prezent chciałbym podarować mojej przyjaciółce. Czy wypada?

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Jak chcesz jej zrobić przyjemnośc to czemu nie? Z pewnoscią to doceni, a misiu to dobry pomysł.

Opublikowano

Nie kazda dziewczyna lubi dostawac misie. Znam takie ktore za takie cos by sie obrazily. Jesli jednak znasz je na tyle ze wiesz iz im to nie przeszkadza to bierz smialo i daj im to w prezencie. Mysle ze docenia to i bedzie im milo.

Przepraszam za brak polskich znakow, etc.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mam przyjaciólki. Mysle ze im mogę kupic małego misia i czekoladę, zaś koleżance ( ktora mi się podoba) mogę kupic większego misia + ptasie mleczko. Jak sadzicie?

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

SirSligo lepiej nie, bo pomyśli że ją mniej lubisz czy coś w tym stylu także l ;/ Poprostu nie wypada tak.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Jeżeli na 2 Ci zależy to kup jednej misia i ptasie mleczko a drugiej coś innego i przykładowo dużą czekoladę.

2 takich samych raczej nie wypada.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ogólnie kupowanie prezentu dziewczynie, która ci się podoba bez pewności lub chociaż wyraźnych znaków, że to działa w dwie strony nie ma sensu, ponieważ może później wpakować ciebie do frendzone.

Ogólnie odradzam kupowanie dwóm dziewczynom tego samego szczególnie, że pewnie sobie to powiedzą bo wyjdziesz na babiarza i mogą się obrazić czyli same straty ;)

Opublikowano

To znaczy. Mam przyjaciólki w tej samej klasie i oni wiedza ze ona mi się podoba.po prostu chciałbym sprawić im mala przyjemność.

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

To znaczy. Mam przyjaciólki w tej samej klasie i oni wiedza ze ona mi się podoba.po prostu chciałbym sprawić im mala przyjemność.

No to weź zrób to co uważasz za słuszne, a nie słuchaj tego czy tamtego. Jak będziesz pytał na forach, i się zastanawiał nigdy nie przekonasz się czy było warto czy nie. Proste. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...