Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Jak się aktualnie sprawuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Dawno nie gralam, bana mam na nulled, więc sobie nie pogram na l#. Mam EB, ale ostatnio slabo sie sprawowalo, jakis miesiąc temu. Jak aktualnie jest z tym?

Jest juz jakies dobre evadee, ktore nie będzie sie wpierdzielalo w skillshoty?

Sa jakies dobre skrypty pod Vayne, Kaliste, Syndre? Coś jak gagongsyndra na l#, Prada Vayne.

I czy jakieś baniki lecialy?

Opublikowano

Elo. Dawno nie gralam, bana mam na nulled, więc sobie nie pogram na l#. Mam EB, ale ostatnio slabo sie sprawowalo, jakis miesiąc temu. Jak aktualnie jest z tym?

Jest juz jakies dobre evadee, ktore nie będzie sie wpierdzielalo w skillshoty?

Sa jakies dobre skrypty pod Vayne, Kaliste, Syndre? Coś jak gagongsyndra na l#, Prada Vayne.

I czy jakieś baniki lecialy?

Bany nie leciały, najlepsze evade aktualnie to AdEvade a skrypt na Vayne to BuddyVayne używam i polecam. Do reszty nie znam ob nie używałem.

Opublikowano

Na te postacie które podałaś są bardzo dobre skrypty, evadee podpierdolone z L# a banów mało

Opublikowano

Bany nie leciały, najlepsze evade aktualnie to AdEvade a skrypt na Vayne to BuddyVayne używam i polecam. Do reszty nie znam ob nie używałem.

VayneBuddy to gówno ... Jak można na tym grać w ogóle ? 

Najlepszym skryptem na vayne jest teraz Aka's Vayne , mam wrażenie że nawet lepiej mi się na tym gra niż na VHR od l$

Opublikowano

Dodatkowo Zedzik na Project Zed równo napierdala. Przy ogrywaniu 1v2 sam się zdziwiłem co ten addon wyrabia, bo lepszych plejsów na pewno nie robiłem na L# (Zed).

Zwłaszcza, że dość niedawno dostał buffa w patchu a teraz jeszcze są piorunki dodatkowo ostatnio zbuffowane co daje takiego bursta, że enemy płacze.

Opublikowano

Dodatkowo Zedzik na Project Zed równo napierdala. Przy ogrywaniu 1v2 sam się zdziwiłem co ten addon wyrabia, bo lepszych plejsów na pewno nie robiłem na L# (Zed).

Zwłaszcza, że dość niedawno dostał buffa w patchu a teraz jeszcze są piorunki dodatkowo ostatnio zbuffowane co daje takiego bursta, że enemy płacze.

O, to zajebiscie. Ostatnio jak gralam na tym skrypcie to ssal pale nieźle, widzę, ze dopracowywuja wszystko na cacy.

VayneBuddy potwierdzony s**t. Jak nie trafiala z e gdy mnie dajwowali pod turretem to beka dobra, nawet mój support sie smial

Opublikowano

aka vayne/jinxxx/godspeed rengar/project riven/ - reszta kosz, evade z drawsami skillshotów

giphy.gif

Opublikowano

@krvl

T.blitz op gówno w c**j nie zapominaj o tym!

nie gram odpalonym, aby grać supportem - ale może masz racje, choć nie wiem czy w tych czasach kogoś złapiesz xD

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...