Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna sprawa ze Steam

Matixus1117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wieczorem chiałem pograć ze znajomymi, odszedłem od kompa jak wróciłem steam był offline. No dobra poczekałem z 20min zrestartowałem steam z 10 raz i nagle udało mi się wbić. Włączam CS:GO a tu informacja DOŁĄCZ DO MECZU tzn tak jakbym wyszedł z turniejowego. Problem w tym że ja żadnego meczu nie zacząłem, na emaila nie przyszła mi żadna wiadomość że ktoś pobrał kod. Teraz nie wiem co mam zrobić bo jak kliknę ODPUŚĆ to dostane bana a dołączyć się nie da bo wyskakuje jakiś błąd. Miał ktoś podobną sytuacje? 

post-193317-0-85559100-1449622653_thumb.jpg

post-193317-0-21457500-1449622661_thumb.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kliknij OPUŚĆ - ban 10 min..

Mam to drugi raz  dzis w ciagu 1 h

Po kazdym meczu mi to teraz wyskakuje i znajomym tez.(co mecz 10 min przerwy :/

#Edit

Minal mi drugi 10 min ban i po pierwszej rundzie wyszedlem zresetowac gre bo brak dzwieku.Wchodze do gry,klikam dolacz i 25 sec czekania i wywala do menu. Nie moge dolaczyc.

Dziwne bo minelo od napisu ze za 2 min bany dostaniemy juz z 8 i nadal bana nie mamy(nic w grze koledze nie pisze) a ja w menu nadal mam dolacz przycisk xD

Cos kombinuja,moze bedzie aktualizacja :D

Opublikowano

Może to być ban z wcześniejszego meczu do którego probowales reconectowac powyżej 3 minut. Często mi się tak zdarza

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...