Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne serwery bez wspomagaczy.

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem się spytac czy są tutaj osoby które w dalszym ciągu potrafią grać w metina absolutnie bez żadnych wspomagaczy. Ostatnio wrocilem na chwile na teriosa, ale w pewnym momencie jak miałem juz zacząc chodzić na baronke to zaczałem szukac dmg marmurków no i nie znalazlem. Zadnego cheata nie znalazłem i zostałem zmuszony do grania bez nich.Więcej nie zagralem. Doszedlem do wniosku ze  metin bez wspomagaczy jest tak nudny że nie opłaca się w niego grac, przynajmniej z mojej perspektywy. A jak jest z wami?

Opublikowano

Raz na pewnym serwie(easy), gdzie hacki "były" dozwolone i każdy na nich śmigał. Tak to zawsze na czysto jechałem i jakoś szło bez większych oporów jedynie to zawsze nie chciało mi się siedzieć i grać bo problemu z zabiciem czegoś nie miałem.

Opublikowano

Laneris s2 up :D ?

@To pic

Ja jak wyjdzie serwer to testuje cheaty a jak mi sie spodoba ten serwer to nie udostepniam nic na mpc i gram bez zadnych wspomagaczy ,co do teriosa zrobilem polyexpa i nie wiem czy dziala ale na pewno dzialal

sygna.png

Opublikowano

To już przyzwyczajenie graczy.

Skoro można coś zrobić o wiele szybciej to czemu by mieli robić to np. 2x wolniej?

Przykład ubicia metka z DMG Hackiem zajmie Ci to kilka sekund, a bez będziesz bił kilkadziesiąt.

Fakt że zaczęło się od Bonus Switchera, potem to już kolejne ułatwienia przyszły wraz z graczami.

Jest % graczy którzy nie używają nic poza BS'em, ale jest grupa graczy która używa wszystkiego co jest możliwe na dany serwer.

Niektórzy są w stanie zapłacić za byle WH na jakiś serwer gdzie proste sposoby nie działają.

Opublikowano

Oj tam sadze ze duza ilosc graczy gra absolutnie bez zadnych wspomagaczy , wylacznie bs ktory dzisiaj zazwyczaj jest dolaczony do klienta , Wiadome jest % graczy ktorych tych wspomagaczy uzywa , lecz administracja ma jakies tam srodki zapobiegawcze i chociaz banuja takich ...

A czity byly i zawsze beda , trzeba sie do tego przyzwyczaic

Pamiętaj o co i z kim walczysz :) Never Give Up

ten1d4544.gif
Dlaczego pomiędzy marzeniem, a szczęściem jest taka wielka przepaść?
Gracz Metin2

Armad/Immortal

Opublikowano

Ogolnie dostepne... Mnożenie hitów daje takie mozliwosci ze nie chce sie grac. Mając świadomość ze eq mi tego nie nadrobi, odechciewa sie grać i zachęca do kombinowania

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Cheaty były i będą. Teraz każdy potrafi je robić, bo to nie żadna filozofia. Ale co to za frajda, jeśli nie gra się na upadającym serwie i nie ma sensu czegokolwiek na nim robić , poza wnerwianiem innych. Jak komuś zalezy na fajnej grze, to gra bez niczego. Jak ktoś nie potrafi grać, jest lamusem i leniem - bierze co popadnie byle by tylko się wybić na serwie i zaszpanować że ma WH czy inne dziadostwo. Ja ładuje wh i inne śmiecie tylko wtedy kiedy na serwie nie opłaca się już grać, pada, albo został całkiem olany - wtedy dzień dwa bawię się na takim syfie ( np rayen ) i szukam bądź czekam na coś lepszego. Gra z Wh / dmg nie sprawia żadnej przyjemności. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja uważam że po prostu to jest głupota cheatować na easy serwerach ^.^ , tak proste są te serwery teraz że cheaty są nam do niczego nie potrzebne jeżeli chcemy grać. A powiedz mi jeżeli już grasz na tych cheatach to jaka masz satysfakcje z gry? Tak samo szybko Ci się znudzi jak masz wszystko, jak na grze bez cheatów gdzie musisz na wszystko sam zarabiać ^.^

4521609.png

Opublikowano

Kiedyś nienawidziłem jak ktoś grał na cheatach nie widziałem sensu gry z wspomagaczami z biegiem czasu sam coraz częściej używałem różnego typu cheatów. Dlaczego ktoś ma mieć łatwiej a ja gorzej?

Opublikowano

Kiedyś nienawidziłem jak ktoś grał na cheatach nie widziałem sensu gry z wspomagaczami z biegiem czasu sam coraz częściej używałem różnego typu cheatów. Dlaczego ktoś ma mieć łatwiej a ja gorzej?

F**k logic

Opublikowano

Nie da się dorównać komus kto bije 5x ... Noresta ma racje

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Ja należę chyba do najrzadszego gatunku graczy, którzy nie grali i nie grają ze wspomagaczami.

Pamiętam, że raz chciałem włączyć FishBota, to po wielu żmudnych próbach i godzinach spędzonych przed monitorem... nie udało mi się go odpalić: albo bot był kiepski, albo ja nie potrafiłem go uruchomić - stawiam na to drugie :)

Grając w Metin2 zawsze zaczynam "najtrudniejszą" postacią (Sura BM, Ninja Archer, Szaman Healer) i pruję do przodu w miarę swoich możliwości. Bez żadnych dropków, bez wspomagaczy. Na czysto.

Edit://

Przepraszam, jest jeden wspomagacz - buty wiatru. Nie lubię kiedy postać porusza się w ślimaczym tempie.

Opublikowano

­Cheaty to zmora dla uczciwie grających graczy.

Nie niszczą one tylko metin'a ale i też inne gry.

Ehh, dla mnie to nie jest przyjemność grać na wspomagaczach.

Ja lubię czuć satysfakcje z wbitego lvl itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...