Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent pod Choinkę :)

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze?
Nie dbam o to, co dostane to dostane.Może to być nawet sweter, liczy się dobra atmosfera :)

Ps. Nie ogarniam dostawania pieniędzy pod choinke... 
Co to za prezent :v

banner.jpg

Opublikowano

Szczerze?

Nie dbam o to, co dostane to dostane.Może to być nawet sweter, liczy się dobra atmosfera :)

Ps. Nie ogarniam dostawania pieniędzy pod choinke... 

Co to za prezent :v

Właśnie :). Liczy się gest i co dani rodzice mogą nam od siebie dać/przekazać. :)

Zawsze była taka zasada: Cieszyć się z małych rzeczy. :)

Opublikowano

Pytanie* trochę źle ułożone bo np. dla Ciebie realny prezent to np. 2 kg smalcu, a dla mnie realny prezent to Mercedes Klasy G.

Wracając do pytania* to raczej co dostanę pod choinkę?! to nic bo pewnie w przyszłym roku(2016) "dostanę" samochód ^ lub spore dofinansowanie ze strony rodziców do samochodu :)

edit: moim zdaniem można kupić komuś prezent nawet 31^^ lutego, a 32 go dać :D bo kupowanie na siłę komuś prezentu bo idą święta to słaby pomysł i wyrzucanie kasy w błoto. A wracając do 31 lutego:) ktoś może potrzebować danej rzeczy lub coś mu się zepsuło itd. wtedy jest okazja. Symboliczne czy nie co na kogo stać.

Opublikowano

Ja tam jestem zdania ze prezenty jak już mają być to coś drobnego symbolicznego, albo zrobionego własnoręcznie. Kupowanie prezentów bo "tak trzeba, tak wypada" jest c*****e. Więc ja podziekuje, nie chce nic

Opublikowano

Raczej nic wartościowego, sam chcę za uzbierany hajs wysłać mamę na kilka dni do Spa lub na inną metodę wypoczynku. Jest zapracowana to niech też coś ma.

Jeśli dostane hajs to i tak jej oddam.­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

U mnie raczej nie ma zwyczaju prezentow od kilku lat. Dla mnie wystarczajacym prezentem jest byc wtedy wsrod bliskich mi osob. A jesli ktos juz chce prezenty kupowac itp to moim zdaniem dobrze jest dac cos od serca, cos co sie przyda lub cos zrobionego przez nas samych.

Przepraszam za brak polskich znakow.

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...