Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem fps

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem od dłuższego czasu, nie przykładałem do tego wcześniej uwagi, ale zaczyna to być powoli irytujące, otóż mam taki problem że jak odpale Csgo lub lola to mój fps waha się w granicach 47-60, a dzieje się tak przez procesy systemowe, kiedy sprawdzam co tak zjada pamięć to są to procesy systemowe takie jak: system, antimalware service (nie można ich zatrzymać). Nie zawsze się tak dzieje, normalnie to mam 120 fps w tych grach, detale najniższe. Posiadam laptopa hp pavillon notebook 17, 4GB RAM z czego wykorzystuje 2,7-3,2GB reszta idzie na adresowanie itp, system Win 10 64b, procesor amd 4 cpu oraz karta zintegrowana radeon hd 8550 2GB. Menedżer zadań pokazuje zużycia 30% RAM przy jednej grze, do tego dochodzi kolejne 30-40% z procesów systemowych czyli 60-70% przez co fps mi spada. Wie ktoś może jak to naprawić? Zmieniałem kilka razy system windows i ciągle to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...