Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy tryb esl

Besmarzis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego E5 nie sa brane do 7/42? wiem ze teraz dolna nic nie dinga i czasem wchodzi w jarzmo ale ta mobilnosc robi swoje, wydaje mi sie ze jest lepszym czolgiem od 215b

Opublikowano

jakie 7/42 ? xD

E5 normalnie są brane na esl, wszystko zależy od mapy i rozstawiającego. 

Na mapy gdzie potrzeba jest depresja, procho, muro itp i na miejskie też się go bierze, jak ma gdzie pograć na wieże. 

"wiem ze teraz dolna nic nie dinga" lol cały czas dinga 

W sumie to najbardziej wykorzystywany czołg, u nas na każdą mapę się go bierze 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

7/68, pograj tym e5 w nowym patchu troche, zastanawia mnie czy wy tylko nabijacie posty w tym dziale czy co? E5 nic teraz nie dinga dolna chyba ze pod katem 5 stopni, w jarzmo wchodzi od pociskow z pena `250 wiec lol

Opublikowano

7/68, pograj tym e5 w nowym patchu troche, zastanawia mnie czy wy tylko nabijacie posty w tym dziale czy co? E5 nic teraz nie dinga dolna chyba ze pod katem 5 stopni, w jarzmo wchodzi od pociskow z pena `250 wiec lol

6,6k postów, TAK NABIJAM ! XDDD

Proszę Cię, e5 jest najbardziej uniwersalnym czołgiem.

Na każdą mapę się go bierze praktycznie. 

1v1 ? Zobaczymy czy e5 wpuszcza w działo :v

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Wiesz na czym polega kątowanie czy jeszcze z tym się nie spotkałeś? ^^

Opublikowano

wiem, szkoda ze mam wylaczone powtorki to chetnie bym wam wyslal jak sam przebijam e5 inna e5 w jarzmo, i jak np. is7 mnie przebija w jarzmo :)) najwiecej do powiedzenia maja ci co pewnie tym czolgiem nie graja, kombajnista po co sie udzielasz jak nie masz e5?

Opublikowano

wiem, szkoda ze mam wylaczone powtorki to chetnie bym wam wyslal jak sam przebijam e5 inna e5 w jarzmo, i jak np. is7 mnie przebija w jarzmo :)) najwiecej do powiedzenia maja ci co pewnie tym czolgiem nie graja, kombajnista po co sie udzielasz jak nie masz e5?

Od kiedy trzeba mieć czołg, żeby znać go i jego słabe punkty? E5 ma mocne jarzmo, a dolna płyta potrafi nawet od Jadzi E100 odbić. 

Opublikowano

czyli gowno wiesz, moze w starym patchu napewno nie teraz. pomyslcie co wy w ogole gadacie..

J****y ma rozmach.

Dolna potrafi odbić heaty od ruskich medów.

Żeby e5 przyjeło dmg w jarzmo to jeszcze się nie spotkałem, kyra i juri i jugens tez nie.

Chłopaki może to my nie umiemy grać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...