Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kindred Onetrickpony? + Azir

GunZ1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tej postaci na one trick pony? Jak oceniacie jej możliwości na Topie / Midzie / Adc (o las z oczywistych powodów nie pytam) ? Czy warto ją masterować? Czy jest szansa dojść nią do Diamentu?

Aktualnie gram nią na hm.. smurfie(?) 14 lvl atm i prawdopodobnie do 30 będę nią cisnął, mam w planach w następne 1-2 miechy dobić 30, a jak sezon się zacznie to grać tylko nią.  Ogólnie pasuję mi ona pod playstyle i podchodzi o wiele bardziej niż Shaco do którego tworzyłem konto na którym sobie teraz gram w lola.

Prawdopodobnie jeszcze zakupię Azira i jego też bym chciał masterować, czy warto?

Czy zamiast Azira powinenem spróbować innej postaci? Jak tak to jakiej i dlaczego.

518831445005751729602.png

Opublikowano

W sumie to każdą postacią można grać 24/7 i zajść nią wysoko, zależy kto czym lubi grać. Kindreed mocna postać, zwłaszcza teraz po wyjściu, łatwy clear jungli, dobre ganki, ogólnie bardzo dobry, mobilny, agresywny jungler, więc jeśli lubisz grać Shaco(który jest nastawiony na agresywne early) to i Kindreed sobie poradzisz. :>

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Kindred jest całkiem silna, ale nie wiem czy warto jest obierać sobie ją za cel do gry otp, ponieważ to ciągle nowy champion i mogą wprowadzić sporo zmian w jego balansie. Ogólnie to nie polecam jej pickować raczej na topa i mida. Na topie brakuje jej cc, a na midzie trochę odstaje w early i raczej średnio poradziłaby sobie z czymś, co mogłoby ją burstować. Na adc daje radę nawet ;0

Imo azir ma potencjał do carrowania gier i warto go mainować. 

• Spora mobilnosć
  • Dobry range
  • CC
  • Niezłe teamfighty
  • Duże obrażenia
  • Sporo aoe

giphy.gif

Opublikowano

Jak dla mnie to nerfy będą lecieć + pewnie wkrótce Ci się znudzi. Kindred działa dobrze na TOPIE i ADC, ale tylko jako sytuacyjne picki, tak to w jungli dobrze sobie radzi.

Tak, da się nimi zajść wysoko.

A Azir jest ciężki strasznie i ponerfiony, w obecnej mecie według mnie nie pasuje tak dobrze jak pasował niedawno.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...