Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Champ za 6300 czy strone na runy?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Może warto zainwestować w stronę na runy? Zawsze się przyda. Nie wiem ile obecnie masz, ale według mnie - im więcej tym lepiej, zawsze możesz dobrać jakąś do swojego maina albo coś. ;)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Lulu zawsze na propsie

-cc

-escape

-dmg

-scaluje się do late

-fajnie kosi w team fightach

Opublikowano

Osobiście polecam Lulu, można pójść nią na topa, mida lub jako support. Ma dobrą tarczę, możliwość zamiany przeciwnika w uroczego stworka (polimorfia), spowolnienie przeciwnika lub przyspieszenie siebie/sojusznika, dobry dmg z "Q", podrzucenie, gdy przeciwnicy są w pobliżu (ult).

Opublikowano

Kup Lulu albo Kindred. Zalety Lulu opisała Ci @Renissance

Co do Kindred to postać ta szybko czyści jungle, jest nastawiona na agresywne early, mobilna, ma łatwe ganki. Ponadto ma bardzo dobry ultimate. Ogólnie ją albo Lulu polecam, skoro masz tyle stron na runki.

Opublikowano

@kavoweciastko mam 9 :P

Nie kupuj stron na runy. Dopiero wtedy, kiedy jest promocja dwóch w cenie jednej.

Weź Kindred ze względu na szybki clear, procentowy dmg liczony pod hp, mobilność, heala, ogromne obrażenia, no i oczywiście możliwość wycarrowania gry. ;)

Opublikowano

Ja bym wybrał iloli

Ma macki które obijają

Ma trudną mechanike

Jak ogarniesz to możesz się wbić w 5 zabijasz 3 i masz jeszcze połowę hp

Macki leczą część brakującego hp 

Opublikowano

Strony są przydatne jeśli się mainuje jakąś role albo gra czempionami które bez osobnej strony run są słabe. Ja bym kupił Lulu, ta postac jest po prostu op, w dodatku safe pick dziieki któremu mozesz przetrwać laning phase no i spoko synergia chociażby z Jinx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...