Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Kompendium zarobku!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chciałbym zaprezentować Wam sposoby, jak powiększyć swój ekwipunek w CS:GO.

SPIS TREŚCI:

1) BETOWANIE

2) TRADE'OWANIE

3) Dalsza czesc

4) Dalsza czesc

1.1 Betowanie na csgolounge :

Początkujących odsyłam do poradnika dot. konfiguracji lounge:

http://www.mpcforum.pl/topic/1356765-tutcsgo-lounge-logowanieobstawianie-meczykonfiguracja-wszystkiegofaq/

Na stronie csgolounge.com mamy możliwość zarobienia na obstawianiu meczów w Counter Strike: Global Offensive.

Moja opinia o stronie oraz wskazówki:

• Przed obstawieniem meczu sprawdź na stronie podanej poniżej składy poszczególnych drużyn!
    www.hltv.org

• Nigdy nie stawiaj meczów w ciemno sugerując się wyższymi procentami!
  • NIE obstawiaj meczów granych ,,o nic''. W takich meczach drużyny nie grają na 100%

Lounge to jeden z lepszych sposobów na zarobek jednak musi nam dopisać szczęście oraz przyda nam się wiedza podczas obstawiania!

1.2 Betowanie na Fanobecie:

www.fanobet.com

Strona działa na podobnej zasadzie co csgolounge, ale mamy więcej możliwości obstawiania meczów (niezrozumiałe wyjaśniam):

to win at least 1 map - bet na daną drużynę, że wygra co najmniej 1 mapę.

numbers of maps won - bet na daną drużynę, że wygra dokładnie tyle map, ile zaznaczyliśmy.

maps total (w meczach BO3) - Under 2.5 - DWIE mapy grane, Over 2.5 - TRZY mapy grane

Moja opinia o stronie oraz wskazówki:

• Przed obstawieniem meczu sprawdź na stronie podanej poniżej składy poszczególnych drużyn!
www.hltv.org
  • Nigdy nie stawiaj meczów w ciemno sugerując się niższym kursem!
  • NIE obstawiaj meczów granych ,,o nic''. W takich meczach drużyny nie grają na 100%
  • Rób kupony składające się z 3/4 meczów
  • Nie dawaj dużych sum na dokładne wyniki spotkań

Fanobet jest stroną gdzie mozemy wygrać dużą sumę stawiając pewne spotkania, ale także możemy stracić robiąc ryzykowne kupony!

2. Trade'owanie:

Żeby zacząć trade'owanie czyli wymienianie się przedmiotami potrzebujemy najlepiej kluczy. Im więcej tym łatwiej zacząć przygodę.

Sposób jest bezpieczny, ponieważ nie możemy stracić przedmiotów tak jak np. podczas betowania, na ruletkach czy na jackpocie.

Mam klucze, co dalej?

Teraz musisz się uzbroić w cierpliwość! Wystawiasz oferty oraz szukasz ofert, na których zarobisz. Najłatwiej szukać według schematu:

1 KLUCZ - POWYŻEJ 2,8 EURO W SKINIE

2 KLUCZE - POWYŻEJ 5,6 EURO W SKINIE/SKINACH

Itd. itd.

Nie wymieniać się na skiny Battle-Scared, ponieważ te wolno schodzą z rynku!

Przed zaakceptowaniem oferty sprawdź, ile razy przedmiot drugiego gracza został sprzedany w ciągu ostatnich 24h!!

PORADNIK UZUPEŁNIĘ ORAZ DOKOŃCZĘ W NAJBLIŻSZEJ PRZYSZŁOŚCI!!

image.png 

Opublikowano

Kto w tych czasach da Ci skina za 2,8€ za 1 klucz? Bardziej 80% ceny klucza, ale ok.

Co do poradnika to neutral, 95% osób zna te sposoby i nie jest tutaj dokładnie wytłumaczone.

tenor.gif

Opublikowano

Kto w tych czasach da Ci skina za 2,8€ za 1 klucz? Bardziej 80% ceny klucza, ale ok.

Co do poradnika to neutral, 95% osób zna te sposoby i nie jest tutaj dokładnie wytłumaczone.

Na odwrót z tym 80% jest. Jak nie wierzysz to mogę Ci podeslac parę wymian tego typu :)

Pisałem ze u zupełnie temat i dodam następne sposoby. Wczoraj nie miałem juz sily

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...