Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dłuższe wersje piosenek

Ytrew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie nie mam co robić więc jeśli ktoś ma piosenkę którą bardzo lubi ale musi ją co chwilę włączać od nowa - niech tu napisze. Jeśli mi się spodoba to zrobię wersję dłuższą (1-10h zależy od dnia i chęci) i wrzucę ją na yt. Nie mam zamiaru na tym zarabiać/wrzucać reklam na film, po prostu nie mam nic do roboty. Z góry mówię że wybiorę tylko niektóre piosenki i jeśli wasza piosenka zostanie wybrana - polubię wasz komentarz i wpiszę wasz nick z forum do opisu na yt. Film pojawi się do kilku dni od chwili wybrania przeze mnie.

Opublikowano

A po co to jak jest strona listenonrepeat? Automatycznie ci odtwarza po zakończeniu od nowa...

btw audacity pobierasz film z yt kopiujesz i wklejasz i gotowe ale ok

Opublikowano

A po co to jak jest strona listenonrepeat? Automatycznie ci odtwarza po zakończeniu od nowa...

btw audacity pobierasz film z yt kopiujesz i wklejasz i gotowe ale ok

OOO nawet nie wiedziałem o istnieniu czegoś takiego  T_T dzięki za info a temat do zamknięcia (nadal nie mam robić :/ )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...