Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stara PandoraMT2 11.07.2010-11.07.2015

kokosPW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pandora nigdy już nie wróci. I nigdy nie będzie serwera tego typu. Tematy nie mają sensu, bo już masa była "klonów" i reworków typu "jak Pandora" - ostatni padł , a miał tyle wspólnego z Pandorą że się popłakałem. 

Serwer który padł juz nie wstanie, a stawiac gówno pod taką samą nazwą - lepiej iść grać na globala i się nie ośmieszać. Bez sensu, żałosne. Coś co padło - padło. Koniec historii. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Już była chyba próba wznowienia serwera ala pandora chyba była to nazwa Tanavis, czy jakoś tak.

Serwer oczywiście miał spore zainteresowanie na początku a potem co? Jak zawsze z "reworkami" robionymi przez inny team.

Nie wypali żaden odgrzewany kotlet :D

Opublikowano

Znajac ludzi to zaraz powstanie jakis rework, ktory go**wno ma wspolnego...pododawane nowosci, zmiana schematu gry -.-

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

To co jest w pamięci, niech zostanie w pamięci. :D

Nawet jeśli ktoś postawi te same pliki, to i tak nie będzie grać tyle osób co kiedyś, a gameplay znudzi się Wam po tygodniu.

Pandora była fajna, niech taka zostanie w naszej pamięci, bo tylko się rozczarujemy. (:

Opublikowano

Juz legendy startowaly ponownie Tiveria, iMetin...

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

No niestety dla graczy starej daty bądź z długim stażem tak jak ja , te nowe serwery w porównaniu do tego co było są po prostu za przeproszeniem g**nem. Od kiedy ludzie nauczyli się dodawać nowe bronie , zbroje z różnym gier to już nie był metin. Ostatnio się trochę to pomniejszyło ale był okres gdzie powstawały serwery gdzie ze stalki robiło się kolejne 50 zbroji... Osobiście brakuje mi starych serwerów gdzie max lvl był 99 , robiło się maksymalnie 2 hwangi , a z bojowego robiło się syrka i czasami śmiercio. Ale to w dalszym rozrachunku jeszcze ujdzie. 

To co zabiło prywatne serwery (przynajmniej według mnie ) jest bonus switcher. Jest to największy szit jaki kiedykolwiek powstał w całej historii metina zabierając frajdę z gry. Ile to się siedziało po nocy by zrobić perf eq , a teraz ? 10-latek se wrzuca bs'a i rano ma full perf eq i co to ma być ? Wszystko podane jak na tacy , wcześniej przynajmniej mogłeś się czymś wyróżnić , byłeś bohaterem na serwerze kimś kogo szanowali i najważniejsze sprawiało to przyjemność,frajdę,radość i mogłeś sobie powiedzieć "osiągnąłem sukces"... , teraz nowe pokolenie metina myśli na odwrót , nie używasz bs'a jesteś idiotą .

Mógłbym napisać książkę na ten temat , ale to raczej nie odpowiednie miejsce. Mogę dodać tylko , że nowe opcję masowo dodawane typu system energii , petów , run itp są dla nowego pokolenia metina (nie mówię o dzieciach , tylko o nowych graczach ) czymś fajnym (chyba?) zaś dla starego pokolenia zabija to metina i zniechęca nas do grania. 

Opublikowano

Nowości zniszczyły metina jak i sami gracze zniszczyli ten klimat a dodatkowo taborety tworzące serwery na max 2 tygodnie lub jakieś reworki x1 000 000 po złym starcie jakiegoś syfu.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

­Jest już TANAVIS.PL

Nie wypowiem się na temat serwera bo nie tam nie grałem.

Ja się wypowiem. Startują 10 raz, GM-em/technikiem jest Arign (czyli syf totalny), moderatorzy forum mają IQ świerszcza, ale na minusie, kolesiostwo, beka, absurdy. Serwer ruszył po 5 przełożeniach daty startu (bo małe DDoSki leciały), pograli sobie 10 minut i off. Bugi map, postati, naprawiają to 3 tygodnie prawie, Shoutbox jest wyłączany codziennie z powodu "prac technicznych", a czasami i bez. Chyba tyle wystarczy. A, ale na sam koniec podsumuję - 50% użytkowników forum śmieje się z "teamu" i twierdzi, że nie wystartuje nigdy (odechciało im się grać). ;)

Opublikowano

­

Ja się wypowiem. Startują 10 raz, GM-em/technikiem jest Arign (czyli syf totalny), moderatorzy forum mają IQ świerszcza, ale na minusie, kolesiostwo, beka, absurdy. Serwer ruszył po 5 przełożeniach daty startu (bo małe DDoSki leciały), pograli sobie 10 minut i off. Bugi map, postati, naprawiają to 3 tygodnie prawie, Shoutbox jest wyłączany codziennie z powodu "prac technicznych", a czasami i bez. Chyba tyle wystarczy. A, ale na sam koniec podsumuję - 50% użytkowników forum śmieje się z "teamu" i twierdzi, że nie wystartuje nigdy (odechciało im się grać). ;)

Niestety taki jest los każdego reworka który do teraz startował.

Miejmy nadzieje że coś się zmieni w przyszłości...

Opublikowano

Pandora i elite to 2 najlepsze serwery (oczywiście wg mnie) metin2 w historii serwerów easy. Klimat to raz, brak gównianych nowości to dwa, brak maksymalnych bonusów - trzy. Jak już ktoś wyżej mówił, bs zabił ten unikalny klimat - owszem, ale sam bs jest dobrą opcją, jeśli bonusy nie wchodzą od razu max (na elite żeby wbić 5 max itemek, trzeba było poświęcić tygodnie/miesiące czasu na bonowanie). Na tych serwerach, jeśli miałeś eq perf to byłeś jednym z lepszych graczy, widać było różnicę. A nie jak teraz, na max lv kazdy ma to samo eq z tymi samymi bonami perf i liczy się tylko to, czy masz full IS czy nie. Brak kostiumów i petów to także zalety tamtych serwerów.

Opublikowano

Wątpię żeby Pandora wróciła. Być może dlatego że ludzie stracili chęć gry po tym jak stracili to co zbierali przez kilka lat. A wszystkie te reworki nie mają sensu. (Chyba ze były by z kontami z starych serwerów - nikt chyba nie próbował tak z legendami a może miałoby to sens istnienia. Tym bardziej ze pewnie nikt nie posiada tej części bazy) DreikonS1 zrobił kiedyś rework bez usuwania kont i po reklamie ludzi było ponad 2.6k

Opublikowano

Prawdziwa prawda , jak coś było dobre i upadło , nigdy nie wróci lepsze :P , z wyjątkiem NFS'a :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...