Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloki które zadają obrażenia itd.

Kateshii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię arenę w której będę używał The Horseman's blade. Kiedyś również taką zrobiłem, lecz nie pamiętam co to było, co mi zadawało obrażenia i tym samym nie dopuszczało obrażeń od jakichś bossów eventowych. Prawdopodobnie był to jakiś meteoryt, lecz chyba dostał buffa bo teraz robi całkiem spory damage. Być może są jakieś nowe sposoby o których ja nie wiem. Proszę o pomoc ^^

Opublikowano

Pokiereszowałem i chyba najlepszym rozwiązaniem będzie Spike z dungeonów.

@E Spike czasem nie ma "swojego" zadawanego dmg? W takim sensie, że boss ma to gdzieś i też atakuje.

Opublikowano

Pokiereszowałem i chyba najlepszym rozwiązaniem będzie Spike z dungeonów.

@E Spike czasem nie ma "swojego" zadawanego dmg? W takim sensie, że boss ma to gdzieś i też atakuje.

Tak właśnie jest, a przynajmniej z moon lordem. Testowałem kolce, lawę i potwory ze statuetek. Już nie robi się tych aren.

Opublikowano

Już skończyłem moon lorda i mnie smyrają mobki z eventu, także nie ma problemu xD Nie lubię robić eventów manualnie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...