Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego operator wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż mam taki dylemat. Nie wiem jaki wybrać operator. Chcę aby było dosyć dużo internetu, ogólnie był wydajny i mało się płaciło w okolicach 40-50 zł albo mniej. Myślałem nad Virgin Mobile i ofertą #BezLimitu - Co o niej sądzicie? Dobry, wiarygodne? Wady i zalety tego operatora? Jest coś lepszego?

Opublikowano

Na internet wpływa wiele czynników np. twoja lokalizacja.

Jeśli dużo podróżujesz to musisz też patrzeć na zasięg w innych miejscach.

Ile to znaczy dosyć dużo internetu, i czy chcesz aby było więcej internetu kosztem sms/min?

Abonament czy Karta

Osobiście polecam Play

29 gr/min, 9 gr/SMS, 19 gr/MMS

50 zł 12 GB 60 dni
Opublikowano

Zdecydowanie play tutaj przoduje, po pierwsze w abonamencie masz określoną ilość gb z pełną szybkością (w abonamencie 99zł jest bodajże 10gb i po wykorzystaniu tego jest ograniczona szybkość do 1mb/s, ale masz bez limitu). Dlaczego nie virgin mobile? Nie mam zaufania do takich sieci "pobocznych". Często się okazuje ze po prostu kłamią czy czegoś tam nie ma itp itd.

#teams4bal

Opublikowano

Mieszkam w pod Gdańskiem w średniej wielkości mieście (Starogard Gd.) i zasięg tutaj powinien być, przynajmniej w Virgin Mobile jest bo sprawdzałem na pewnej mapie. Minimalnie potrzebuje około 5 GB. Abonament i karta - tutaj mi to różnicy nie robi w sumie. Generalnie używam więcej internetu niż rozmawiam/sms'uje. 

Widziałem opinie tego Virgin Mobile i ludzie nie byli zawiedzeni, jedynym minusem jaki tam się znajdować to był właśnie ten zasięg jednak u mnie w mieście nie powinno być z tym problemu, a podróżować nigdzie nie zamierzam.

@macio443 Tyle pieniędzy to za dużo. Maks 50 zł.

@Kevcio™ Jak się nazywa ta oferta? 

PS: Myślałem też o ofercie z orange  o nazwie FREE. Za 50 zł mam 15 GB, też nie jest źle. http://www.orange.pl/kid,4002009309,id,4003784086,article.html

Opublikowano

To w sumie zależy co ci pasuje.
W nju też masz bez limitu za 19 zł chyba.
Chodzi o to czy bierzesz telefon, jak chcesz go spłacać itp. Bo to głównie wiąże się z nim

Ja mam oferte rodzinną także płacąc chyba 120 zł za 5/6 osób mam 15 GB na wszystkich, nielimitowane wszędzie i wszystko. Jedynym mankamentem jest fakt, że dzwonienie na stacjonarne trochę zżera :)

banner.jpg

Opublikowano

Najlepiej­ Virgin Mobile.

Sam jestem klientem tej sieci, doładowanie kupuję co miesiąc, zasięg internetu T-Mobile, jest okej. Oferty fajne, za każde ładowanie rok ważności konta.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ja polecam Mobile Vikings. Za 29 zł masz 4 GB Internetu przez miesiąc, potem masz nielimitowany ale powolny. Dodatkowo przez ten miesiąc darmowe rozmowy i SMSy, konto ważne rok.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Polecam ci sieć Play bardzo dobra sieć i dobrze również sprawia się za granicami i jest pełny zasięg :)

Opublikowano

W Play za 30 zł masz 1gb (mplaymoze Ci za mało) i do tego przez pół roku nielimitowany LTE

Albo też w abonamencie za 50zł bez telefonu masz nielimitowany internet

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Ja tam mam Orange, za 5GB LTE i nielimitowane SMS'y do wszystkich sieci płacę 25 złotych, zasięg łapie dosłownie wszędzie a internet zapie*ala jak głupi. Poza tym, pieprzyć abonamenty, z reguły jest to opcja najgorzej opłacalna. 

lownfast

Opublikowano

Polecam Virgin Mobile. Sam mam internet chodzi dobrze, u mnie czasem gubi zasieg, ale to dlategp ze mieszkam blisko lasu ktory otacza mą wieś. ;) Oferta bez limitu jest bardzo dobra dzwonie i pisze gdzie chce i ile chce. Internet dziala szybko. Mozna spokojnie filmy na YT ogladac. Jesli wolalbys wiecej internetu to oferta za 59 zl oferuje 10GB.Jednym slowem Polecam. Jakbys chcial cos sie dopytac to smialo pisz ;)

.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...