Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System na SSD

Kodzi12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem dysk SSD, zainstalowałem na nim system i odtąd mam pytania.

1. Czy jeżeli usunę hmm.. system z starego dysku coś się stanie? ;d

2. Da radę by działały mi programy zainstalowane na innym dysku?

3. Mam dosyć dużo rzeczy w tym programów, co najbardziej jest przydatne by przerzucić abym nie zrobił na SSD takiego samego syfu jak na dysku twardym?

4. Stanie mi się coś jeżeli sformatuje dysk z starym systemem? 

Jeżeli komuś trudno zrozumieć, mogę wrzucić zdjęcie dysków i wyjaśnić po trochu chyba dokładniej ;)

@Edit dodałem punkt 4.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

1 i 4

Skoro usuniesz formatując  to na co liczysz, przecież WSZYSTKO NA TYM DYSKU SKASUJESZ nie będzie nic, a to nic  nie wpływa na działanie komputera  

2 i 3

To twój problem gdzie będziesz sobie dawał pliki z programami . Zresztą DLACZEGO MAJĄ NIE DZIAŁAĆ ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

1 i 4

Skoro usuniesz formatując  to na co liczysz, przecież WSZYSTKO NA TYM DYSKU SKASUJESZ nie będzie nic, a to nic  nie wpływa na działanie komputera  

2 i 3

To twój problem gdzie będziesz sobie dawał pliki z programami . Zresztą DLACZEGO MAJĄ NIE DZIAŁAĆ ? 

2. Chodziło mi o te, które były tam razem z starym systemem wcześniejsze. Zauważ, że gdy miałem programy na starym systemie, większość mi nie chciała działać bo były błędy. Pewnie dlatego bo nie umiało znaleźć ich folderów w appdata.

Temat do zamknięcia, sformatowałem dysk więc nie ma o co pytać.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...