Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto zbanowane :) Platyna III bez wspomagaczy w poprzednim sezonie. Po sezonie bawiłem się na EB tylko i wyłącznie normal games. 

AdEvade, wyłączony flash, mysle ze nie za reporty, ponieważ żadnych cudów nie robiłem :)

UNDETECTED EB = bullshit :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Tak przykro .. Szkoda tylko że od początku opublikowania EB gram i wszystko gra :/

PS.
Jak dostajesz bana to nie płacz że eb odrazu undetected tylko obwiniaj siebie tylko i wyłącznie .

Opublikowano

Tak przykro .. Szkoda tylko że od początku opublikowania EB gram i wszystko gra :/

PS.

Jak dostajesz bana to nie płacz że eb odrazu undetected tylko obwiniaj siebie tylko i wyłącznie .

Mnie nie jest zbyt przykro, aczkolwiek dzięki :) Ciesze się, że bana nie dostałeś widocznie miałem pecha :) Nie zmienia to faktu, że EB lub niektóre skrypty są wykrywalne :)

PS.

od razu* 

Opublikowano

imo gram około 5-6 miesięcy na evade+skrypcie pod raze który jest ewidentnie widoczny,bo jak maszyna zza pleców ładuje i często ktoś pisze ryze scripter report etc.

ale póki co nadal bana nie mam,dzięki za informacje,zaczne grać bardziej "legit"

Opublikowano

EB JEST UNDETECTED. A to, że ktoś jest idiotą i gra full odpalony to już inna sprawa. Łatwo można zobaczyć gołym okiem, czy ktoś jest czysty. Bo raczej nie każdy uwierzy w to, że ktoś jest w silverze i gra lepiej od fakera, ma movement robota i strzela erki na enemy spawn robiąc przy tym kille bez żadnych wspomagaczy.

Opublikowano

EB JEST UNDETECTED. A to, że ktoś jest idiotą i gra full odpalony to już inna sprawa. Łatwo można zobaczyć gołym okiem, czy ktoś jest czysty. Bo raczej nie każdy uwierzy w to, że ktoś jest w silverze i gra lepiej od fakera, ma movement robota i strzela erki na enemy spawn robiąc przy tym kille bez żadnych wspomagaczy.

Proszę Cię, zachowaj durne wypowiedzi dla siebie. Przeczytałeś chociaż mój pierwszy post ? Wyraźnie napisałem, że nie robiłem niczego podejrzanego. Żadnego flashowania, base ulta, ani innych koreańskich czarów :) W dodatku evade używałem na początku gry, w midle wyłączyłem, w tf tak samo ;) Moim zdaniem nie było szans ogarnac gołym okiem :) w Dodatku zadnych tekstów typu "scripter reported" :)

imo gram około 5-6 miesięcy na evade+skrypcie pod raze który jest ewidentnie widoczny,bo jak maszyna zza pleców ładuje i często ktoś pisze ryze scripter report etc.

ale póki co nadal bana nie mam,dzięki za informacje,zaczne grać bardziej "legit"

Polecam uważać na yasu / jinx / zeda / vayne :) No i Ad evade - niczego innego nie uzywalem ;) 

Opublikowano

Pewnie miałeś, włączone niewłaściwe funkcje, albo używałeś jakieś shity addony :P

784091427630431250239.png

Opublikowano

Proszę Cię, zachowaj durne wypowiedzi dla siebie. Przeczytałeś chociaż mój pierwszy post ? Wyraźnie napisałem, że nie robiłem niczego podejrzanego. Żadnego flashowania, base ulta, ani innych koreańskich czarów :) W dodatku evade używałem na początku gry, w midle wyłączyłem, w tf tak samo ;) Moim zdaniem nie było szans ogarnac gołym okiem :) w Dodatku zadnych tekstów typu "scripter reported" :)

Polecam uważać na yasu / jinx / zeda / vayne :) No i Ad evade - niczego innego nie uzywalem ;)

Nie ma znaczenia w której części gry używałeś evade. Używałeś go, to jest fakt, może używałeś też innych skryptów jak kalista z exploitem. Dostałeś bana za własną głupotę, a eb jako program jest undetected jedynie niektóre skrypty są detected. Podaj kod bana, to ci powiem co to był za ban i czy na pewno nie był za reporty.

Opublikowano

Właśnie przed chwilą dostałem bana, skończyłem gre i lol się wyłączył z komunikatem na temat bana. W ostatnim czasie grałem na elobuddy i na cracked bolu. Kod bana 9001.

Opublikowano

Właśnie przed chwilą dostałem bana, skończyłem gre i lol się wyłączył z komunikatem na temat bana. W ostatnim czasie grałem na elobuddy i na cracked bolu. Kod bana 9001.

No ciekawe , od kiedy po dostaniu bana lol się sam wyłącza a potem włącza z komunikatem bana ? Dobrze zrozumiałem ?

Opublikowano

^

od zawsze? Mój kolega jak grał na botach na moich oczach dostał bana :) Gra się wyłącza i pokazuje się ten komunikat.

Opublikowano

^

od zawsze? Mój kolega jak grał na botach na moich oczach dostał bana :) Gra się wyłącza i pokazuje się ten komunikat.

Dokładnie miałem taką samą sytuacje jeszcze za czasów free L# :)

Na nowych kontach mam juz 20 lvl, zobaczę czy używając evade - only drawings oraz Tracker, activator wyłapię bana :) Mam na myśli eb oczywiście :)

Opublikowano

Dzień przed banem rozegrałem 5 gier ryzem na elobuddy i wydaje mi się, że to mogło być przyczyną. Riot może mieć jakieś algorytmy do wykrywania "nieludzkich" zachowań, takich jak właśnie castowanie niekończącego się combo na ryzie cały czas co do milisekundy.

Opublikowano

Dzień przed banem rozegrałem 5 gier ryzem na elobuddy i wydaje mi się, że to mogło być przyczyną. Riot może mieć jakieś algorytmy do wykrywania "nieludzkich" zachowań, takich jak właśnie castowanie niekończącego się combo na ryzie cały czas co do milisekundy.

Wrzuć ss z maila z banem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...