Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router i internet szkolny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mając lekcje informatyki zobaczyłem hasło na wi fi wchodząc na 192.168.1.1. I mogę teraz wszytko robić z internetem odłączyć kogoś od internet itp. Czy miał bym przesrane gdyby szkoła się dowiedziała?

I gdy odłącze internet od jakiegoś komputera to czy będzie wiadomo kto to zrobił?

Opublikowano

Główne pytanie. Po co miałbyś to zrobić? Bawisz się w anonimusy?

Pewnie chodzisz do podstawówki. Mogliby Cię wyrzucić lub zawiesić.

I mogę teraz wszytko robić z internetem odłączyć kogoś od internet itp. - z takimi umiejętnościami powinieneś rzucić szkołę i pracować dla NSA.

Ps. pls nie odłączaj mi internetu

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Podszedłem do tego na serio. Zgłosiłbym po prostu do informatyka, żeby ukrył hasło. Jak wcześniej napisałem. Mogliby Cię wyrzucić/zawiesić. Doszliby na pewno, gdybyś coś takiego zrobił. Nie masz żadnych umiejętności, więc zostawiłbyś widoczny ślad - tak nie masz żadnych umiejętności, skoro zadajesz takie pytanie.

W ogóle jaja sobie ze mnie robisz? Piszesz jakieś bzdury o zabawie w hakera, a ja mam podejść na serio?

Zostaw to i zapomnij.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Jak niby się tak znasz to co trzeba zrobić żeby nie wiedzieli że to ja.

Raczej i tak nie odkryją w szkole jest 500 osób

Opublikowano

Jak niby się tak znasz to co trzeba zrobić żeby nie wiedzieli że to ja.

Raczej i tak nie odkryją w szkole jest 500 osób

Pierwsze zdanie dośc prowokacyjne. Drugie hmmm. To idę kogoś zamordować, albo bank okraść. W mieście jest ok 300tys. mieszkańców. Nie znajdą mnie.

Co do tematu. Zadałeś pytania, udziełiłem Ci poprawnych odpowiedzi.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Jak widać kompletny brak pojęcia co się zobaczyło i zero myślenia.  

Chwalisz się byle czym bo nie zobaczyłeś nic  poza hasłem do ROUTERA i do jego konmfiguracji , nie masz pojęcia co robić dalej czyli nie przydatne całkowicie.  Wymyślanie żeby komuś wyłączyć internet na nic się nie przyda bo tego też nawet nie potrafisz zrobić !

Zresztą wyłączając internet wyłączasz wszystkim używającym czyli sobie też ( nie masz pojęcia jak nie wyłączyć sobie przy okazji netu ) , w tym przypadku będzie wyraźnie pokazany poziom głupoty takiej zabawy.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Raczej szkołaby nie była zadowolona gdyby się okazało, że psujesz im Internet. Może Ci na pewno coś za to grozić.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ktosiu chyba nie wiesz co ja potrafię a czego nie trzymaj się tematu a nie wychodzi poza niego

Weź wypierd*laj trolu, jakbyś wiedział to byś nie zadawał głupich pytan.

Odpowiedź została udzielona. Czekasz aż ktoś napisze "nikt cie nie zlapie, nie namierza cie, mozesz smialo odlaczac, nic ci nie grozi"?

Temat można zamknąć

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

nikt cie nie zlapie, nie namierza cie, mozesz smialo odlaczac, nic ci nie grozi

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Opublikowano

Nikt się nie dowie, że to Ty, jeżeli nie będziesz się nikomu chwalić. Polecam nie robić takich rzeczy, bo jak się dowiedzą o tym, to mogą Cię wyrzucić nawet ze szkoły - w zależności od tego co zrobisz oraz od decyzji dyrekcji.

Opublikowano

Nikt Cię nie wyrzuci.

Ja zostałem "przyłapany". Nauczyciel sprawdził który komputer łączył się routerem - podszedł stanowiska czyli mnie, i kazał się wylogować, potem zmienił tylko hasło.

O tym czy Cię wywalą możesz zobaczyć sam po obserwacji kto jest administratorem sieci i jak "fajna" jest ta osoba.

Zablokuj facebooki, kwejki, itp. będzie gites - może zaczniecie się więcej uczyć i uważać a nie mieć w dupie nauczycieli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pikuś. Szczerze? Znając polską ugodowosc, skończyło by się w najgorszym przypadku u dyrektora. Ale mimo wszystko odradzam.

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Autor dostał już wyczerpującej odpowiedzi, a reszta postów wychodzi poza temat i robi się tu syf. Zamykam.­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...