-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Koral1987
Koral1987
Cześć, piszę do Was ponieważ mam poważny problem z laptopem. Wczoraj o ok. 18:30 pykałem sb w metina oraz gadałem z ekipą na ts'ie, i gdy chciałem odpalić przeglądarke wyskoczył error
.. Ja jako niedoświadczony użytkownik włączyłem procesy i zakończyłem explorer.exe (na 90%, bądź inny). Zniknął cały pulpit itd.. zresetowałem laptopa, podczas włączania pojawił się komunikat jakiego nigdy nie miałem - Że mam nielegalnego windowsa i czy chcę pobrać.. (Posiadam windows 7) Po włączeniu laptopa pulpit i all było widać, włączyłem procesy i dodałem explorer.exe lecz to nie pomogło, gdyż gdy chcę odpalić bodajże np. ts'a to o dziwo nie mam jakiegoś pliku, tak samo z metinem.. A gdy odpalam przeglądarke to pisze że nie ma internetu, a jakoś na fonie mam, i tak samo na steamie mogę pisać ze znajomymi lecz tylko to. Próbowałem wiele sposobów lecz nic nie pomaga:/ Jeśli komuś uda się rozwiązać mój problem, to przewidziana jest nagroda w postaci E na steam. Błagam o pomoc 
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.