Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z procesem!;C

Koral1987

Pytanie

Opublikowano

Cześć, piszę do Was ponieważ mam poważny problem z laptopem. Wczoraj o ok. 18:30 pykałem sb w metina oraz gadałem z ekipą na ts'ie, i gdy chciałem odpalić przeglądarke wyskoczył errorarrow-10x10.png.. Ja jako niedoświadczony użytkownik włączyłem procesy i zakończyłem explorer.exe (na 90%, bądź inny). Zniknął cały pulpit itd.. zresetowałem laptopa, podczas włączania pojawił się komunikat jakiego nigdy nie miałem - Że mam nielegalnego windowsa i czy chcę pobrać.. (Posiadam windows 7) Po włączeniu laptopa pulpit i all było widać, włączyłem procesy i dodałem explorer.exe lecz to nie pomogło, gdyż gdy chcę odpalić bodajże np. ts'a to o dziwo nie mam jakiegoś pliku, tak samo z metinem.. A gdy odpalam przeglądarke to pisze że nie ma internetu, a jakoś na fonie mam, i tak samo na steamie mogę pisać ze znajomymi lecz tylko to. Próbowałem wiele sposobów lecz nic nie pomaga:/ Jeśli komuś uda się rozwiązać mój problem, to przewidziana jest nagroda w postaci E na steam. Błagam o pomoc ;)

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj odpalić windows 7 w trybie awaryjnym i następnie tam w msconfig wyłączyć usługi i programy, które Twoim zdaniem są podejrzane. Być może dzieje się tak, dlatego że złapałeś jakiegoś wirusa. Windows 7 z legalnym kluczem? Jeżeli to nie pomoże to wypal jakiegoś bootowalnego antywirusa i przeskanuj dla świętego spokoju dysk twardy.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...