Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO przestał działać

p@rI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przychodzę z pomocą i mam nadzieję że mi pomożecie a więc podczas turniejówki w cs go zdarza sie tak ze wywali mi cs go i pisze mi ze cs go .exe przestal dzialac. Nic nie daje spójność plików wiec prosze o jakies inne propozycje moi znajomi mowia ze moze to byc wina dysku albo ramu lecz nie jestem do tego za bardzo przekonany. Na sprzęcie jakim gram to : Procesor : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00GHz   , RAM 3,00 GB  , Karta Graficzna to  NVIDIA GeForce GT 630. Komputer stary bo ma z 8 lat ale w cs 60 FPS wyciaga i czasami jest tak ze cala turniejowke zagram bez wywalania a raz jest tak ze mnie wywali z 3-4 razy na mecz. Prosze o pomoc bo ciezko sie gra z mysla ze moze cie zaraz wywalic.

Opublikowano

Przeczyść kompa np. CCleaner'em / Przeskanuj Antywirem. Spróbuj jeszcze raz sprawdzić spójność plików gry.  Możesz też spróbować przenieść całą bibliotekę/folder z grą na inną partycję. Jeśli kompletnie nic nie pomoże proponowalbym przeinstalowanie całego steam'a.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...