Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wrócić do "formy"

Cwieku2406

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio bardzo mało grałem w lola i co teraz zagram to jestem nie zadowolony z siebie. Co jest teraz w mecie? Jestem świeżym goldem V( już przegrałem 2 serie do IV)
Grać tylko normale narazie czy grać rankedy?

Opublikowano

Po wszelkich przerwach i tym podobnych to bym raczej zalecala grac normale poki co, najlepiej na drafcie. I tam szukac swojego maina i swoja ulubiona linie. Generalnie ostatnio powrocil do gry mundo, z supportow ostatnio czesto widywana jest soraka i brand, na midzie np. yasuo. Sporo pickow jest teraz.

Przepraszam za brak polskich znakow.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Pograj sobie normale. Może nawet z kolegą 1 vs 1 na customie. Zaoszczędzisz sobie sporo nerwów przez stracone lp na rankedach. ;)  Znajdź sobie kilka postaci, którymi będziesz czuć się pewnie. 

Opublikowano

Granie normali to najgorsze co można Tobie polecić. Ludzie grają te normale na totalnej wyjebce i NIC Ci nie da granie ich. Niczego się nie nauczysz. Graj tylko rankedy i nie patrz na swoje miejsce rankingu. Skup się na swoich błędach, pobierz sobie ReplayHUD z Overwolfa i po każdej śmierci jesteś przeanalizować swój błąd. Po każdej porażce wyciągaj jakieś wnioski, co mogłeś zrobić lepiej, gdzie zrobiłeś błąd itd. Granie draftów jest jeszcze gorsze niż granie normali blind, bo tam grają w większości tacy, którzy mają blokadę na rankedy i muszą zagrać X draftów, żeby znów móc grać soloq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...