Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BeastMU | S9.3 IGCN | Exp: Dynamic | Waluta: Zen | Od: 2015-11-28

imeHesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dawien dawna poszukiwałem serwera na którym godnie mógłbym grać i przypomniało mi się że kiedyś za młodych lat grałem na wysoko-postawionym serwerze EvilWarrior MUOnline, który dziś mieści na trzech podserwerach ok. 500 graczy Online. Takiego serwer potrzebowałem i taki serwer znalazłem a jest nim jego młodszy brat, który ruszył z dniem 2015-12-08.

Jest dosyć niespotykanym serwerem o dynamicznym systemie doświadczenia dzięki któremu gracz, który posiada wyższy Reset jest skazany na coraz niższe pozyskiwanie doświadczenia samemu. Na serwerze tętni życie a ja ostatni raz grając 5 lat temu jestem w szoku że takie serwery istnieją.

Zapraszam was wszystkich na serwer, tym bardziej że jest on nowy bo rozpoczął swój przełom na początku tego miesiąca.

Wkońcu przydała by się jakaś ciekawa Polska gilidia, może iskierki może husarzy - wtajemniczeni więdzą o kogo chodzi.

---------------------------------------------------------------------------------------
INFO
---------------------------------------------------------------------------------------
Server Name: Beast MUOnline
Version: Season 9 Ep. 3 - Premium Files
Time online: 24/7 - 99,7% per. mnth.
Dedicated machine 

REG Castle Siege Online

Nie zapomnijcie żeby wpisać mój nick przy rejestracji
DGVegaz - da wam to na początku 25% Boost do expienia

Config
Exp: Dynamic
Drop: 60%
BB: OFF
Mob HP: 100 %
Reset: 400lvl
Reset Requiements: 100,000 Zen +20,000 Zen *Reset
Max RR: Unlimited
Max Points for spend: 20,000 pts
Server full PVP with balanced characters
Grand RR: Not at this moment
Party exp:
Normal party (2/3/4/5pl)- party exp increased by 50%
Race party (3/4/5pl)- party exp increased by 75%

Lvlup Points
DK: 5
DW: 5
ELF: 5
SUM: 5
RF: 7
MG: 7
DL: 7

Jewel Success Rate
Bless: 100 %
Soul: 70 %
Soul + luck: 95 %
Life: 70 %

Chaos Machine
+10 - 75 % || + luck - 95 %+11 - 70 % || + luck - 90 %+11 - 65 % || + luck - 85 % etc.

Invasions
Dynamic Invasions per day: Randomly spawned

Spots

High exp. server but no spots and no good drop.

Shops
Global with potions packed for 10qnt.

Administration
---------------------------------------------------------------------------------------- 
Head Admin - EvilWarrior
AD Mng - imeHesus

Download
Download links available on website.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Wszyscy Ci, którzy jeszcze dziś dołączą:

Dodajcie mnie do listy znajomych w grze - mój nick to Vegaz, chętnie założyłbym jakąś Polską Gildię a z czasem (serwer jest długoterminowy, jest to zapewnione) postaram się ogarnąć TeamSpeak'a i będzie o czym pogadać i z czego się pośmiać.

Jestem pewien że wielu z was pamięta takie czasy i chce żeby wróciły.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

Opublikowano

Założyłem już gildię dla Polskich gracz - aktywnie pomagam świeżym graczom.

Na wstępie jest szansa (o ile będę miał) że dostaniecie odemnie trochę Zen i paczkę skilli.

Gildia SKULL zaprasza, dodawajcie mnie do znajomych pod nickiem "Vegaz"

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...