Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autologowanie i pytania o m2bob

HiVeSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w kamer modzie działa opcja autologowania? Jeśli tak to jak jej użyć krok po kroku. Chciałbym żeby spamowało mi autologowanie aż do skutku gdy wywali mi internet lub pojawi się gm.(przez to nie mogę bocić).

Czy m2bob ma taką opcję wbudowaną? Czy posiada możliwość podnoszenia itemów i zostawiania w eq tych z bonami(np. eq z hp, srebrna 10luda)? Czy płatna wersja ma jakieś ograniczenia? I czy ogólnie znacznie lepszy od kamera?

Opublikowano

Czy w kamer modzie działa opcja autologowania? Jeśli tak to jak jej użyć krok po kroku. Chciałbym żeby spamowało mi autologowanie aż do skutku gdy wywali mi internet lub pojawi się gm.(przez to nie mogę bocić).

Czy m2bob ma taką opcję wbudowaną? Czy posiada możliwość podnoszenia itemów i zostawiania w eq tych z bonami(np. eq z hp, srebrna 10luda)? Czy płatna wersja ma jakieś ograniczenia? I czy ogólnie znacznie lepszy od kamera?

KAMERMOD:

Wchodzisz w lokalizację metina (u mnie to D:\Program Files (x86)\GameforgeLive\Games\POL_pol\Metin2), odpalasz Metin2_Launch.exe po czym ukazuje Ci się małe okienko 

OoAtYuz.png

Wciskasz mniejszy przycisk AutoLogin, ukazuje Ci się następne mini okienko:

ZMjMKjK.png

Wypełniasz ID, hasło, serwer, zaznaczasz auto-login, channel na którym chcesz się logować oraz slot postaci.

Sloty prezentują się tak:

FF8b75a.png Chociaż teraz, po aktualizacji działa to tak, że slot 0 to ostatnia postać na jakiej grałeś.

M2Bob:

M2Bob posiada opcje automatycznego sprzedawania śmieci kiedy ekwipunek jest zapełniony (biegnie do handlarki, sprzedaje, wraca na miejsce expa), można tam także ustawić warunek, aby nie sprzedawał jakichkolwiek przedmiotów z bonusami.

Jednak jest to opcja PREMIUM, przy której musisz wykupić abonament.

­

Opublikowano
Czy m2bob ma taką opcję wbudowaną? Czy posiada możliwość podnoszenia itemów i zostawiania w eq tych z bonami(np. eq z hp, srebrna 10luda)? Czy płatna wersja ma jakieś ograniczenia? I czy ogólnie znacznie lepszy od kamera? tak posiada opcje podnoszenia i zadnego dropu nie przeoczy.Nie to co. bylo w modzie.

Tak posiada opcje autologowania.Ma igranicznik,ze mozesz odpalic maks 6 botow.No chyba,ze posiadasz wirtualbox wtedy mozesz odpalic dodatkowe 6. TAK jest opcja,ze nie sprzeda przedmiotow z bonusami.I ta opcja działa poprawnie.Mozesz tez zaznaczyc,zeby nie sprzedawal jak eq zapelnione np.ku marmury,jsiegi poliformii itd co tylko chcesz.Jak zabraknie potow to leci do handlary i wraca na spota.Masz tam opcje ,ze jak eq zapelnione jest potami to mozna zaznaczyc zeby wylaczyl bota.Masz opcje zeby zmienil channel jak gracz jest w pobliżu.Masz opcje wydania dzwieku jak ktos napisze na pw i wydanie dzwieku z komputera jak blisko jest gm.Jest opcja zakladania eq na dany lvl i chodzenie na dany spot i tam zaznaczasz od ktorego lvl ma isc na daną mape.W uj opcji.Szuka ci w sklepie np jinno danego przedmiotu po najnizszej cenie.Sam czyta ku czy kd.Opcje farmbota.Ktora jest lepsza bo nie chodzi ci po gorach,wodzie.Nie to co bylo w kamerze.Jak masz jakies jeszcze pytania to pisz

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...